En schysst, sliten lergök // Tack & förlåt

Nu är det live, det nya klippet från Sveriges mest förbisedda YouTube-kanal - Tack & Förlåt. I veckans klipp så pärlar vi loss och embrassar det onödigaste beslut vi någonsin tagit, nämligen att köpa pärlor. Det fanns en tid då vi tänkte att vi skulle kunna bli lika bra på det som @pappasparlor (som är awesome på vad han gör!). Men så visade det sig rätt snabbt att det inte är skitkul att pärla. Speciellt inte efter en helg med intensivt pärlande.
 
Men nu kom alltså de färgkodade lådorna fram ur mörkret. Och som vi levererade!
 
KURIOSA
- Det oklippta materialet blev över 1h och 20 minuter långt. Fan vad rödtjut kan få en att tala!
- Min mage, var uppror nämns lite i början, var verkligen i kaotiskt tillstånd och jag fick hela tiden koncentrera mig på att inte "söla ner mig själv". Jag tycker också det syns att den är extra svullen. #poopbaby
- Vi filmade vid solnedgång. Det syns på ljuset.
- Bortklippt: en historia där Lill-Babs nöp mig på kinden när jag jobbade på Idrottsgalan.
- Bortklippt: när vi jämför vilka kändisar man delar födelsedags med. Jag delar med Linda Isaksson. Ellen kunde kontra med Josephine Bornebusch och Amanda Jenssen.
- Tinder-matchningen.... den sved på riktigt.
- Jag fes inte, det var inte mitt strykjärn som luktade och jag har lärt Ellen att fisar helst inte bör lukta kön.
- Efter det här klippet så trimmade jag skägget :D:D:D Svarvade till det liksom.
 
+ berätta för alla ni känner! Vi vill bli stora!


KATEGORI: Youtube
TAGGAR: fisande strykjärn / lergök / tack och förlåt!

Hold the door (spoiler!)

Ikväll är det dags att lapa i sig ännu ett avsnitt Game of Thrones. Jag tycker att den här säsongen leverera mycket, mycket, mycket bättre än förra säsongen. Nu händer det episkt skit i varje avsnitt! Och nu vill jag lyfta det som hände i förra avsnittet. Såååå..... SPOILER!
 
SPOILER! SPOILER! SPOOOOOOILER!
 
Ni är varnade.
 
Så det handlade återigen om Bran Starks, hans visioner och vita ögonen. zzZzZzZZ. Jag har länge hävdat att så fort det handlar om Bran så är det pisstråkigt. Må hända att detta är ett kontroversiellt uttalande, ja - men hans plot är den sämsta av alla. Hans och "han som nu ska bli mäster" och har rest iväg med sin flickvän (jag vet inte ens vad han heter, så snarkig är hans story). Det händer nästan aldrig något plus att Bran var helt utskriven i förra säsongen. Man har inte fått någon ordentlig relation till honom. (<-- försöker hitta ursäkter)
 
Så på grund av detta så - och bli inte arga nu - brydde jag mig inte värst mycket när Hodor fick ryka. Jag menar, GoT-fans världen över hävdade "att ens favoritkaraktär fått lämna",  att"man kommer saknar Hodor som fan" osv osv osv.
 
Det här är ju ändå serien som tar död på varannan person. Hellre Hodor än Arya vad fan. Eller?
 
Men avsnittet var riktigt bra! Och spännande! Och litelitelite sorgligt. Men Hodor: he ain't gonna be missed här.
 
Mvh
död på insidan.


TAGGAR: Sjönk jag i era ögon nu? Älska mig ändå! Snälla?

Sponsrad video: Audi och Marvel's Captain America

Alla superhjältar har ju ett par saker gemensamt, det kan vi alla vara ense om. Det är dels att alla har sin hemliga identitet som bäst döljs med ett par glasögon, att de alla ha tillgång till häftiga superhjälteprylar och att de alla äger ett eget spektakulärt vrålåk.
 
Det är sedan länge bekant att Tony Stark, mister Iron Man han själv, helst tar sig fram i en flådig Audi. Och Audi har faktiskt varit en betydande biroll i både Iron Man 3 och i den senare The Avengers-filmen, The Avengers: Age of Ultron. Och så är fallet också denna gång i Captain America: Civil War, där superhjälte-alliansen står för nya prövningar mot onskan.
 
Återigen är Audi, varumärket med de fyra ringarna, på deras sida. Med Audi SQ7 TDI så blir superhjältefighterna både snyggare, snabbare och säkrare.
 
Spana in klippet ovan och klicka dig sedan vidare för att läsa mer om Audi SQ7 TDI!
 
SPONSRAT INLÄGG


KATEGORI: Pelles vardag

Fuck the rest i Karlstad.

Mitt senaste dygn: fest i Värmland. Det var syrran som firade sin födelsedag, så jag och Ellen åkte dit och slöt upp med henne och hennes vänner. Det blev alkohol. Mycket alkohol. Och en del fylledrama....? Med lätt betoning på "drama". Jag är faktiskt inte så van vid fulla människor som pratar strul, sex, bråk, hetsar och så vidare och så vidare. Enbart för att jag är totalt jävla ointresserad av "sånt". När jag festar så vill jag bara hänga med folk. Fuck the rest liksom.
 
Men det var skiiiiiitkul! Det är alltid kul att festa i Karlstad. Dagens tips! Här finns också många dokusåpakändisar att spana på, om man nu är intresserad av det.


KATEGORI: Fest och fylla
TAGGAR: tack och förlåt i värmlandet