Årets julkalender.

Hej på er! Välkommen tillbaka till mig! Jag mår fint, bara fint. Jag är tillbaka i etern för att meddela er om årets julkalender här på Pellespersonliga.se! Kul va?! Och som ni kanske kan ana av bilden ovan, så kommer det att bli tjugofyra dagar av YouTube., där jag och Ellen kommer underhålla er ända fram till självaste julafton.
 
Det kommer bli så fint, så fint.
 
Upplägget: vi kommer att starta varje lucka med att göra något typiskt juligt. Ni vet, äta tomtegröt, tända adventsljus och så vidare. Sen avrundar vi varje klipp med ett julklappsrim. Kalendern i sig heter också "Rimstuga" och det kommer delas ut julklappar till mor, far, brorsan, syrran och alla möjliga kända och okända karaktärer.
 
Jag hoppas ni kommer gilla det! Premiär imorgon!
 


KATEGORI: Julkalendern / Youtube
TAGGAR: julkalendern / pelle och ellen / tack och förlåt!

Tips: Amanda Knox

I söndags så slog jag på en dokumentär på Netflix som jag hört väldigt många fina ord om - Amanda Knox. Hade ingen aning om vad detta handlade om och hade helt missat "nyheten" som var/är Amanda Knox. Det utspelade sig förvisso för tio till sex år sedan som "mest" och var kanske inget som det skrevs om värst mycket i Sverige, men det kändes som om det var en världsnyhet när man såg dokumentären.
 
Allt handlar ("handlar" och "handlar") om en tjugoårig tjej som åker till Italien på språkresa. Hon får bartenderjobb, hon träffar en pojkvän och lever ett relativt vanligt liv. Detta tills hennes rumskamrat blir mördad och Amanda Knox, tillsammans med två andra, ställs för rätta och till slut blir dömda till fängelse för sagda mord. Detta på jävligt lösa grunder och med en snäv jäkla utredning.
 
Det här är faktiskt en mina mardrömmar. Att man befinner sig ett okänt land med korrupt rättssystem, där det är viktigare att hitta EN syndabock istället för RÄTT syndabock, och sedan blir satt i finkan. Fy fan!
 
Spännande, gripande och jävligt bra! Jag rekommenderar varmt!
 
Betyget blir fyra inburade sushibitar
 
Ps. Till och med för att vara jag, så är jag jävligt offline från bloggen just nu. Allt har sin förklaring och det blir tydligt den första december. HINT! HINT! Ds.


KATEGORI: Film och tv
TAGGAR: amanda knox / true crime

Korv vs. korv

Amen tja! Kör det här inlägget på telefonen. Ni vet, det som jag i somras "lovade dyrt och heligt att göra oftare". Det blev två inlägg totalt. Här har vi alltså ett tredje mobilinlägg.

Hörni, har ni sett alla de där omröstningar på Facebook. Visst... visst avskyr vi skiten? Strömmar det kollektivt hat från pellespersonliga-sfären? Bra!

Det är väl egentligen inget fel med skiten i sig. Det var rätt kul under presidentvalet och se vilken kandidat som folk trodde skulle vinna. Nu, när det endast går ut på spä på manliga och kvinnliga normslögner (som är ett ord ja), är det inte lika kul.

Såg en omröstning som löd:
VILKEN ÄR BÄST?
Biltema-korv 😁
Ikea-korv 👍🏻

......var fanns Bullens Pilsnerkorv?!KATEGORI: Pelles vardag

Vlogg: Speed shopping // Tack & förlåt

MÅNDAG! NYTT KLIPP! RING THE ALARM! Idag blir det ni som får följa med oss och shoppa. Det är inte högkvalitativt, men gudarna ska veta att vi hade kul när vi filmade. 
 
+ berätta för alla ni känner! Snälla? :)
 
Nu ska jag laga go'-käk och avnjuta den till Historieätarna. Vi hörs snart!


KATEGORI: Youtube
TAGGAR: shopping / tack och förlåt!