Monica Lewinsky och klänningen.

Har ni lyssnat på senaste P3 Dokumentär? Här tar man upp Lewinsky-affären. Ni vet, när president Bill Clinton fick ihop det med sin praktikant och det blev en nyhet över världen. Jag minns faktiskt det här när det hände där och då. Jag var inte speciellt gammal och borde väl fokuserat på annat än en så kallad "affär", men på något vis så snappade jag upp det. Och det var jättefascinerande att höra om allt igen, speciellt så här i valtider.
 
Brasklapp innan jag kör igång: Monica Lewinsky var ung och korkad och Bill Clinton var gubbslemmet om utnyttjade sin maktposition. Punkt.
 
Det var en grej som jag reagerade över och började asflabba i min ensamhet när jag lyssnade på podden. Det var rörande Lewinskys klänning, denna ökända GAP-klänning med en fet sats på ena sidan, och hur hon "behandlade" den.
 
Lewinsky upptäcker en sats på klänningen och ringer till sin vän ("vännen från helvetet", Linda Tripp) och säger att hon upptäckt en fläck på klänningen. "I don't know what to doooooo.....?" säger hon. Och så blir hon övertalad av Tripp att inte tvätta skiten och resten är historia.
 
..............alltså.
 
Varför ringer man upp någon och säger att man upptäckt en komfläck på sina kläder och sedan påstår "att man inte vet vad man ska göra"? Hur jävla dum får man bli?
Att göra: du suger av någon - du blir "nedsölad" - du lägger klädesplagget i smutstvätten.
Att inte göra: ringa inte upp en kompis.
 
Tänk om jag skulle ringa upp en vän och ba; "Tja fan! Sög av en dude precis. Han kom på hela min skjorta, jag vet inte vaaaaaaaaad jag ska ta mig till?!"
 
Undra hur reaktionerna skulle bli?

Aja, det var det om det. Väldigt mycket ett inlägg i ropet det här, eller hur? #nyhet
Publicerat i: Okategoriserbart, På tapeten
Taggar: sats på stass
Inga kommentarer på "Monica Lewinsky och klänningen."
LÄMNA EN KOMMENTAR
» Gillar du vad du läser? Passa på att följa mig på Bloglovin'.
» Vill du skicka mig ett mail? Skriv till pelle@pellespersonlig.se.
» Tänk på att alltid föra en trevlig ton i kommentarsfältet.
Namn:
Mail: (publiceras ej)
URL:
Kommentar: