Här har ni världens sämsta film.

Nu ska jag skriva om en av de sämsta filmer jag sett på mycket, mycket länge. Om än inte den sämsta som jag någonsin sett. Det är Netflix-filmen, och den så kallade "rysaren", I Am the Pretty Thing That Lives in the House. Genast tänker man ju "aha, men Netflix gör ju en massa bra grejer - det här måste vara en sevärd skräckis!"
 
Fel.
 
Det här är slow-tv i sin sämsta form. Jag har inget emot en "seg" skräckfilm där man bygger upp en känsla sakta men säkert. The Shining är ett ypperligt exempel på det och som jag tycker är jätteotäck (även om många är villiga att sätta emot det). Det här: minuter av filmande på väggar, hallar, tomma kök... för att inte tala om allt sävligt voice over-prat om ingenting.
 
Kan ju dra ett par rader om plotten: sjuksköterska flyttar in i hus och där ska hon ta hand om en döende författare. Författaren har skrivit om en Polly Parson. Polly Paron är kvinnan om går igen i detta hus. Typ så. Det låter ju jävligt bra, eller hur?
 
Var så provocerad när eftertexterna började rulla att jag var tvungen att läsa på nätet vad annat folk tyckte. Mest för att hitta min fellow haters. Jag fann två läger. Recensionskåren tycker detta var bra och vi andra, fotfolket, avskyr den.
 
Kanske dumt att kasta bajs på någons verk, ja jag vet... Kan inte ni också se på den. Slösa 90 minuter av er dag och bara se skiten. Sen kommer ni förstå! Då blir vi vänner för evigt!


TAGGAR: den här filmen får noll i betyg. hårt, men rättvist

Vi lagar pizzatårta // Tack & förlåt

OHOJ LANDKRABBSJÄVLAR! Idag har vi släppt ett nytt klipp på tuben! Vet ni vad vi gör? Pizza! Eller rättare sagt en pizzatårta. Så jävla kul och gött - ett tips för alla småbarnsfamiljer som har höstlov i skrivande stund. Ba' gört! Tack oss sen!
 
+ berätta för alla ni känner! Snälla? :)


KATEGORI: Youtube
TAGGAR: ellen är gravid? / pizzatårta / tack och förlåt!

Aldrig varit så bekväm på krogen som igår.

HALLOWEEN-KVÄLLEN I SIFFROR
Bekvämlighet: 5 av 5
Dansvänlig: 5 av 5
Varm, inomhu: 3 av 5
Varm, utomhus: 1 av 5
Snygg: 5 av 5
För gammal för krogen: 5 av 5
Antal öl hällda över mig: 3
Antal öl hällda i mig: 7
Antal Håkan Hellström-låtar spelade på dansgolvet: 3 (....örk)
Somnade: strax efter fyra (eller tre?)
Antal Harry Potter-karaktärer på stan: oändligt
 
Kul kväll! 5 av 5!


KATEGORI: Fest och fylla
TAGGAR: kniiiiiiiiip

Stackars överprivilegierade lilla jag.

Ser man att jag har sparkdräkt på mig?
 
FUUUUUUUUUUUUUUUU..... jag och mina fötter så här års alltså. Acklimatiseringen är ju fan i mig obefintlig på den allra nedersta delarna av den här mannens kropp. All min vaken tid är jag med föttern mot på elementet. Eller med fötterna i duschen med 76-gradigt varmvatten som spolar. Eller klädd i fyra par strumpor.
 
Nackdelen med att bo i hus från mellankrigstiden, am I right?

Stackars överprivilegierade lilla jag.


KATEGORI: Pelles vardag
TAGGAR: värmen, vart är du?