Don't Breathe - en snabbrecension.

Pelle slog på stort och gick på bio i helgen. Jag fick äntligen se årets med hypade skräckfilm - Don't Breathe. Tänkte därför att jag skulle dela med mig av mina fem cent om den här rullen. Oss skräckfantaster emellan ni vet.
 
Plot i snabba drag: tre vänner, som gjort för vana att bryta sig in folks hem och stjäla saker, bestämmer sig för att råna en blind krigsveteran på den summa pengar som han erhöll efter att hans dotter blev påkörd och omkom. Det går inte fullt så smärtfritt som tjuvarna hoppats på och husägaren/krigsveteranen går apeshit på inkräktarna. 
 
Säger jag mer så spoilar jag. Ni vet ju hur folk kan vara känsliga för den skiten.
 
Jag gillade den här rullen! Den är inte det allra bästa som gjorts, men håller i alla fall någon typ av skräckribba hyfsat högt. Och så gillar jag att man känner sympati för inbrottstjuvarna, trots att det är de som gjort fel rent moraliskt. Sen är det ju också en del twistar och oväntade vändningar som hjälper till på traven också. Gillar också att det gjorts en bra skräckis som inte innehåller massa spöken och gastar (även om jag kan vara fan av sådana filmer också).
 
BETYGET BLIR TRE STARKA (OCH SVÅRA ATT SE I MÖRKRET) SUSHIBITAR
don't breathe - pelle recenserar