Lax, de och dem.

Vet ni vad jag gått igång på den senaste tiden? Lax på sesamknäcke. Ingen lögn! Jag äter det här varje kväll och har gjort det i ett par veckor nu. Det hela grundar sig i att jag fick för mig att jag hade näringsbrist (oklart vilken typ av brist just nu) och att jag då införskaffade lax för att fylla på vad-det-nu-var.
 
Så.
Jävla.
Gött.
 
Lyxar man till det och känner att "ja, idag vill jag unna mä" så smetar man på lite Philadelphia-ost också. Fräscht ja jävlar!
 
"Philadelphia" är förresten mitt hatord att skriva ut, för jag lär man aldrig hur det stavas. Hatar också "de"- och "dem"-uppgörelsen i det svenska språket. Vet aldrig när jag ska använda vilket, så kör därför alltid med "de". Jag tänker att så jag inte kör med "dom" så är jag i alla fall lite bättre än den stora massan.
 
Någon som kan grammatikregeln för de/dem - skriv gärna och lär en old bastard! Tack!


KATEGORI: Okategoriserbart
TAGGAR: de och dem och dom och vi och ni

Glitter beard.

I tisdags så spelade jag och Ellen in ett nytt YouTube-klipp. Ovan ser ni en liten tjuvtitt på vad som komma skall. Det rör sig alltså om glitter på könshåret i ansiktet. Men mer om själva den händelsen i det aktuella klippet.
 
Men fan - det är glitter överallt nu. Det sprider sig som akne över hela lägenheten. När man tror sig ha städat bort vartenda litet glitterflarn, så kommer det fram hundra till. Jag har alltså glitter i nyllet fortfarande och det har gått två dagar.
 
Det här kan bli början till mitt förfall. Bara en varning från mig till er.
 
Cause of death: glitter-mania.


KATEGORI: Okategoriserbart
TAGGAR: bling bling din jävel / glitter beard

Sponsrad video: Henke Lundqvist blir rejält överraskad i sin senaste schamporeklam – Släkten är värst när Henke får konkurrens

Det är sedan länge känt att hockeyvärlden har fler än ett par tvillingsyskon på elitnivå. Men kanske är den mest kända och framgångsrika duon Henrik och Joel Lundqvist från Åre. Tillsammans har klarat av bragder som OS-guld, SM-guld och diverse utmärkelser i NHL.

Och även om de både bröderna länge har haft hockeyn gemensamt, så är det en grej som Henrik balanserat helt solo de senaste fem åren. Nämligen sin roll som ansiktet utåt åt Head & Shoulders, schampot som räddar den mest sargade kalufs. Men i år har han fått tuff konkurrens av ett välbekant nylle. Det är nämligen brorsan Joel har norpat schampoflaskan den här gången. Något som en Henrik inte tar lätt på.
 
Spana in den roliga reklamfilmen ovan och klicka din sedan vidare för att läsa mer om Head & Shoulders och deras produkter.
 
SPONSRAT INLÄGG


KATEGORI: Pelles vardag

Denna smärta.

Min bästa selfie
 
Igår påbörjade jag äntligen mitt vaccineringsprojekt inför resan i vinter. Blev en enklare historia än vad jag först trott. Behövde 1) inte fylla på mitt grundskydd efter som en fortfarande är UNG och VIRIL eller 2) ta alla hokus pokus-sprutor som jag fått upp när jag "googlat mig till info".
 
Så om du, liksom jag, ska åka till sydost-Asien för att sola, bada, äta och luffa runt öar så ska det alltså räcka med sprutor mot Hepatit A + B. Sova i djungeln kan kräva malaria-vaccin och att hänga längre tid med lokalbefolkningen kan behöva vaccin mot tyfoid och japansk hjärnhinneinflamation. Egentligen samma skit som står på nätet, men gött att få skiten bekräftat av en fysisk läkare och inte doktor cyper.
 
Och om det smärtade? Ja, i plånboken. Mvh förevigt snål.


KATEGORI: Pelles vardag / Resa
TAGGAR: thailand och luffarna / vaccin-bitchen