Reklamsamarbete: Eriksberg - En God Historia #5

I Eriksbergs kampanj En God Historia så får vi följa helt vanliga människor och höra deras livs bästa historia. Vi har bland annat har vi fått höra historien om Berit Wahlgren, som driver Europas femte bästa järnvägsrestaurang, och om Andrej Bobrowski, glas- och porslinsmagikern, som lagade ett gamalt fat från 300-talet som sedan hamnade på en auktion i London med ett utropspris på 865 000 pund.
 
I den femte och senaste delen får vi lära känna Louise, som gick från att vara bilmekanikern Bosse till att bli just bilmekanikerna Louise. Detta är historien om kvinnan som beslöt sig för att lämna mörkret, sluta ljuga för sig själv och en gång för alla bli sitt sanna jag. En mycket fin och rörande historia som jag gärna lärt mig mer om.
 
Eriksberg grundades 1864 med målet att ta fram ett riktigt gott öl, skapat för svensk husmanskost. Mycket har hänt de senaste 150 åren, men ända sedan det första maltkornet såddes har smaken stått i fokus. Det kallar vad man kallar "en god historia".
 
Se det fina klippet om Louise ovan och klicka dig sedan vidare för att läsa mer om Eriksbergs och deras samling av gods historier.
 
I detta inlägg förekommer reklam från Eriksberg