Sopletare Nilsson

Det här är papperskorgen i den gemensamma papperskorgen i lägenhetshuset där jag bor. Jag ska inte ljuga - jag brukar glutta ned i den. Jag brukar inte rota runt, men jag brukar slänga ett snabbt öga i den. För den är ju där, stor och öppen för alla att se. Ofast är det mest ludd från torktumlaren man ser, men ibland så dyker en söndertvättad fleece eller en ihopkletad porrtidningen upp.
 
Men igår upplevde jag den märkligaste upptäckten av alla. Ser ni på bilden jag syftar på? Ser ni? Va? Japp, ni ser! Ni ser den! Pringles-burken.
 
Alltså wtf på det. Har man så mycket chipscravings att man behöver ta med sig skiten ned till tvättstugan? Och bra jobbat att greppa nytvättade kläder med flötiga fingrar. Är det bara jag som tänker så?
 
Brukar ni äta chips i tvättstugan? Vad brukar ni göra i tvättstugan generellt mer än att tvätta? Sex? Käka nudlar? Svulla chips? .....filmkväll?
 
Ja, jag tycker det var märkligt i alla fall.
chipsbörka i sopen dåråå - skräp - skärpletaren
Hondjuret

Mat var en ny variant.. Öl har jag dock druckit där en del gånger. (när man rymt från div. pojkvänner för att man behövt vara ifred. Hehe)
Sexbiten har oxå förekommit - Herregud, man måste ju fördriva tiden tills tvättmaskinen är klar! :p

Svar: HAHAHA! Du är ärlig, H! Jag gillar det!
Pellespersonliga.se - Pelle Nilsson

Anonym

Du tror inte den använts som förvaring av tvättmedel då ?

Anonym

Du tror inte den använts som förvaring av tvättmedel då ?

Svar: Men.... usch? Varför gör man så?
Pellespersonliga.se - Pelle Nilsson

Sabina

Mord och sopor.. Du har konstiga intressen. I min tvättstuga så har vi två maskiner. Den ena centrifugerar inte så jag brukar centrifugera den maskinens tvätt i den andra maskinen så jag måste alltid vänta där nere i 11 långa minuter, så chips låter som en riktigt bra ide. Jag har försökt ha sex i tvättstugan en gång men min dåvarande pojkvän missunnade mig det för att han var rädd för att bli påkommen. Mina tvättvanor brukar mest påstå av att se till att hunden inte rymmer. Men nästa gång blir det garanterat vin, chips och film. Det är så drygt att behöva gå upp och ner ifrån alla trappor hela tiden när man bor på tredjevåningen.