Fördriv tiden med jackpotvinster.

Hösten ligger runt hörnet och semesterveckorna börjar sina för de flesta av oss. Det känns tungt - tänk att det är ett helt år kvar till nästa långledighet. Femtio veckor av jobb och... ja, vad ska man göra egentligen? Läsa böcker? Dricka te under en filt? Lära sig sticka? Nej, det är inget för mig.
 
Det fina med internet är alla timmar av tidsfördriv som man kan finna. Vem behöver fysisk interaktion med andra människor när det finns internet? Inte jag. Ett bra alternativ om man vill få tiden att gå är casino- och pokersajter. Då kan förena nöje med chansen att kamma hem storkovan.
 
Ja, det är lösningen! Jag vinner högsta vinsten och drar iväg! Vartsomhelst duger fint, men gärna något ställe med mycket sevärdheter och ett varmt klimat. Chile kanske, är det turistvänligt? Eller kanske Kuba och gå på cigarrprovning. Inte för att jag röker, men "when in Rome..." ni vet.
 
Fråga: du vinner storvinsten - vad gör du för pengarna? Gör du som jag och drar iväg?
 
 
Detta blogginlägg är ett reklamsamarbete
Inlägget är ett samarbete
Isabelle

Skulle va sådär riktigt SNORtråkig & betala av CSN-skiten så man slipper den resten av livet + resa + spara undan 200k till framtida boende typ.

Bloggläsare

Din blogg är lite som TV4. Lite reklam mellan nyheter, väder, underhållning och dokumentärer. "Det är extrapris hos Vivo, yeah".

Svar: Som sig bör :)
Pellespersonliga.se - Pelle Nilsson

Bloggläsare - igen

Rättelse - Reklamslogan från 1990-talet lydde "Du får mycket mer hos Vivo, yeah".