Taggen är oliiiiiidlig.

I söndags så möttes jag och mina vänner över Skype och höll i en resedejt. Vi åker ju till Bali om några veckor, så vi kände att vi ville boka lite hotell till vår första tid på ön. Vi kommer att vara borta i typ tre veckor och vi har planerat boende för de sex första dagarna.
 
Och jag måste säga, det är fan snäppet billigare att leva (rent boende mässigt alltså) på Bali, än vad det är i Thailand. Thailand är verkligen inte dyrt, tvärtom så var det oförskämt billigt. Men då är alltså Bali snäppet billigare! För oss då. Någon som varit på båda ställena och som kan bekräfta?
 
Hur som helst så har vi bokat två boenden. Det blir ett par dagar i Kuta (som ligger i närheten av flygplatsen) och på ett fyrstjärnigt hotell. Se första bilden häruppe. Jesus - motherfucking - Christ vad det verkar fint! Jag vet av tidigare erfarenheter att bilderna lätt kan ljuga, men jag har googlat och sett klipp från hotellet och det verkar jävla nice alltså. Fy fan vad fint det kommer bli!
 
Nästa stopp på resan blir Giliöarna och närmre bestämt Gili Trawangan. Dags för bungalow! Inte riktigt modellen ovan, vi hyrde en för oss alla fyra ("lyxbungalow"), men ändå snarlik på samma område. Kostade ingenting! Iiiiiiiingenting!
 
Aaaaaaahh............... :)
 
Jag vet inte varför jag skriver det här. För att överleva resten av sommaren på jobbet kanske? Försök att inte se det som skryt. Det är en helt en fråga om överlevnad.
 
Vad har hänt hos er på sistone då? Berätta gärna, jag vill veta!
baliiiiii - wiiii
Isabelle

Tappat träningslusten helt och fått lite nya tjusiga volanger i midjan till följd. Äh lever bara en gång etc, ska jag träna ska de va för hälsan! Sådesåpp, gick på semester i fredags och såg Robbie Williams nu i helgen! VILKEN entertainer! Lyssnat på sommarpratarna (önskeinlägg på insta/bloggen???) kommit in på universitet och fått megaångest över de förändrade livsvillkoren... men det gäller ju bara 3,5 år... blivit så stressad av att att jag inte tagit tag i nåt som har med det att Göra haha! Fått ringa polis för första gången i mitt liv när jag vandrade hem en natt för ett tag sen och hörde en tjej skrika med en kille över sig (polisen kom på två min och har ej läst i tidning eller dylikt om det så vet inte hur det gick.,) kroppen och själen behöver vila efter 2,5 års 150%-jobb med pendling på det, känner mig cirka latast av värlfsvefolkningen men tänker att hjärnan kommer komma ikapp så småningom. Fastnat rejält för Elementary, Person Of Interest och The Keepers på Netflixet. Firat fyra år med partnern (vad händer??? Jag var 19-20 när vi träffades och ny är jag 24??? HJÄLP).

Annelie

Men du! Nu blev jag sugen på Bali! Igen. Höll på att åka dit för tio år sedan men vågade inte pga alla attacker som utfördes mot västerlänningar då. Vet inte om det blivit bättre? Hur som helst. Ge mig dina bästa bokningstips! Boka flyg långt i förväg pga billigast då? Boka hotell närmare inpå pga billigast då? Eller hur ska man tänka?