Lucka 14 - guess who's back!!!11ettelva

The Beach Boys, version yngre.

TJABA PEEPS! Jag har så mycket att berätta vad fan. Först av allt så vill jag ge en eloge till Danmark, som så enstående bra lyckas hålla en internetanslutning omöjlig för oss alla. Och för inte uppfunnit frimärksförsäljningen än.

Låt oss börja med gårdagen då vi såg vi The Beach Boys i gamla goa' Karlstad. En konsert som vi valde att värma upp med sju flaskor vin och för många jävla öl. Det var fan mer röj på oss än strandgubbarna själva. Det var en rolig spelning.

Medelåldern på publiken: 58 år.

En cool brutta vid namn Bea kom fram och berömde mig för min blogg. Kul som fan! Jag har fått ett par-tre busringningar, flertalet brev på posten och hundratals mejl av läsare, men aldrig någon som kommit fram och talat med mig i verkliga livet. Riktigt kul!

Synd bara att hon fick prata med den fulla, aningen ostadiga och urinnödiga Pelle...
 
Publicerat: 23 juli 2010
Antal kommentarer: 13
Reflektioner: Tog med det inlägget endast på grund av att läsar-Bea kom fram och hälsade. Jag blev så jävla stolt över det. Helt ärligt! Att min blogg från mitt lilla rum faktiskt nådde ut till folk kände så jävla coolt. Sen när väl Bea hade sagt "hej" så började jag få folk som kom fram titt som tätt och "berömde vad man gjorde" (urk). Sen dog det ut lika fort igen, haha!
 
 

 
Det här var lucka fjorton av min julkalender där jag hyllar mina snart tio år i bloggsfären. Varje dag ända fram till julafton re-pubbar jag blogginlägg som stått ut, som fått folk att reagera, som betytt mycket för mig och som jag kan tänka på även idag.
 
För att läsa samtliga julkalenderluckor - KLICKA HÄR
Lucka 14 - bea - julkalendern - känd pelle being känd