Lucka 15 - michael jackson är död.

Det här inlägget är inte på skoj. Den legendariska sångaren Michael Jackson har dött bara femtio år gammal. Dödsorsaken sägs vara hjärtstillestånd och ska ha drabbat sångaren vid lunchtid, amerikansk tid.

Det är något här som jag verkligen inte kan begripa. Jag har lyssnat på den här mannens musik så länge jag kan minnas och så dör han bara så där, endast femtio år gammal. Förjävla sorgligt!

Läs mer HÄR och HÄR. Kom dock ihåg att de här källorna är från kvällspressen, så läs de med källkritiska ögon.
 
Publicerat: 26 juni 2009
Antal kommentarer: 216
Reflektioner: Under mina tio år som bloggare, så är det det här inlägget som genererat mest trafik till den här sajten. Jag tror det landade på 30 000 unika besökare eller något sådant. Och för mig, med den här skitbloggen, så var och är det skitmycket. 30 000! Det är fler än... 25000! Fick många negativa kommentarer också. Jag undrar varför jag fick så mycket träffar? Kan ha varit för att jag skrev om det riktigt tidigt på natten och på så sätt fick många Google-träffar? Jag vet inte alls. Men kul var det!
 
 

 
Det här var lucka femton av min julkalender där jag hyllar mina snart tio år i bloggsfären. Varje dag ända fram till julafton re-pubbar jag blogginlägg som stått ut, som fått folk att reagera, som betytt mycket för mig och som jag kan tänka på även idag.
 
För att läsa samtliga julkalenderluckor - KLICKA HÄR
julkalendern - lucka 15 - michael jackson