Lucka 5 - It's Sutherland speaking.

Så igår sa en arbetskamrat, vi kan kalla henne "Calinne Mattsson", till mig att jag var lik Kiefer Sutherland. Ni vet, the alkisperiodare formerly known as huvudrollskaraktären Jack Bauer i serien 24.
 
Jag: "Va, nä? Han är ju typ femtio bast och alkoholist".
CM: "Jo, ni är jättelika!"
Jag: "Konstigt, jag tycker mest mina drag för tankarna till Brad Pitt".
 
Okej, det sista sa jag kanske inte. Men det betyder inte att det inte stämmer.
 
Saken fick bero och jag hoppades att mina eventuella släktdrag med The Lost Boys-vampyren (sämst film!) aldrig skulle komma på tal igen. Så kommer jag hem och får se följande på Facebook:
 
Människan hade gjort ett kollage för att "bevisa" sin poäng. Jag är fortfarande varken övertygad eller nöjd med analysen. Jag ser inte minsta likhet. Kanske att hårfästet är det samma. Munnarna våra är väl också lite lika. Och fascinationen av alkohol. Kiefer verkar ju inte direkt vara den som, liksom undertecknad, spottar i glaset.
 
Jag drog till med bästa möjliga comeback. Det knep jag alltid kör med när jag har för avsikt att fördärva någons liv/företag/självförtroende.
 
 
Publicerat: 10 november 2012
Antal kommentarer: 9
Reflektioner: Det här fick jag höra senast det var personalfest för ett par veckor sedan. Så... still true!?
 
 

 
Det här var lucka fem av min julkalender där jag hyllar mina snart tio år i bloggsfären. Varje dag ända fram till julafton re-pubbar jag blogginlägg som stått ut, som fått folk att reagera, som betytt mycket för mig och som jag kan tänka på även idag.
 
För att läsa samtliga julkalenderluckor - KLICKA HÄR
Kiefer Sutherland - julkalendern - lucka 5
Ida L

Kiefer + Rikard Palm = du.

Det låter inte snällt men det är inget negativt i min värld. Kiefer är fan het och Rikard... Ehh... Ja... Hrm... Rikard har sin charm.

Svar: Haha.,.. ja men "tack"... men visst har du skrivit detta förut? Jag vill minnas ett blogginlägg om saken.
Pellespersonliga.se - Pelle Nilsson

Ida L

Jajamen, jag fick mitt moment of fame när du publicerade min kommentar i din blogg :D Till ditt försvar så är det typ bara på den bilden jag ser lite Rikard.

Svar: Haha, "till mitt försvar". Tur att du sa det i alla fall! ;)
Pellespersonliga.se - Pelle Nilsson