Den svåraste packningen.

[Tidsinställt inlägg]
 
Okej, det är en sak som varit extra svårpackat till denna resa. Böckerna. Att resa är för mig lika med bokslukar-mode. Jag vet inte vad det är med mig, men när jag ligger på stranden så finns det inget jag hellre gör än att beta av bok efter bok.
 
Följande fyra böcker jag med den här gången:

Carlos Ruiz Zafón - Vindens Skugga. Den här boken har jag läst i till och från under flera, flera år. Den är bra, men otäck. Jag tror det är därför som jag lägger bort den mellan varven, haha! Men nu funderar jag på att börja om i den och läsa ut skiten. Jag har också bok nummer två i serien (?) i bokhyllan.
 
Ransom Riggs - Spökstaden. Del två från serien Miss Peregrines Hem För Besynnerliga Barn, vars första bok jag tyckte väldigt mycket om. Fuck att det är en "ung vuxen"-bok, den har ond bråd död och övernaturligheter. Jag tyckte den var riktigt spännande!
 
Christoffer Carlsson - Fallet Vincent Franke. En av böckerna jag fick i julklapp i år. Har ingen aning om vad den handlar om mer än det som står på baksidan. Men den verkar bra. Jag hoppas den kommer till glädje, trots att jag generellt sett inte är överdrivet förtjust i deckare eller-vad-den-nu-ska-kategorieras-som.
 
Stephen King - Lida.  Episk film med lika episka Kathy Bates i en av huvudrollerna. Ja, jag har sett filmen innan jag läst boken. Kanske förstör lite, jag har ingen aning, men jag hoppas inte det. Det är också typ.... fermton år sedan jag såg filmen med syrran. I think I´m cool. 
Okej, skulle ni säga att detta räcker för 3,5 vecka på resande fot? Jag är en hyfsat snabb läsare och därför rädd för att jag kanske har med mig för få böcker. Sen är det ju å andra sidan drygt att i onödan släpa runt på böcker man inte får lästa. Tanken är ju att vi ska resa runt.
 
Nu kommer ju inte era svar nå mig i tid (såklart), men det kunde ju vara kul för er att gissa huruvida detta var tillräckligt mer böcker eller ej. Så gissa på!
Dagens I-landsproblem osv
Helena

Jag säger att du absolut har för lite böcker med dig, men det ska bli intressant att höra när ni kommer hem om det räckte eller inte. Fördelen med böcker är ju annars att det brukar gå att köpa på plats, åtminstone om man kan tänka sig att ta sig igenom en bok på engelska.