Mina senast spelade spel.

[Tidsinställt inlägg]
 
Ett av mina mest populära blogginlägg under 2016 var det när jag skrev om vilka spel (Playstation 4) som jag spelat eller höll på att spela i skrivande stund. Jag tänkte uppdatera er om läget och berätta om vilka spel jag suttit försjunken i den senaste tiden.
 
Spolier: det är blandade omdömen. Alla spel är inte, hör och häpna, en awesome spelupplevelse.
 
UNCHARTED 4 - Det här är detta blogginläggs toppspel, utan tvekan! Fy fan vilket sjukt roligt och spännande spel! Här får man, för sista gången, spela som Nathan Drake och uppleva hans eskapader. Och det är så bra! Så bra! Tro mig, det här är så jävla skitbra! Ska du unna dig något spel nu under vintermånaderna, så skaffa detta! Utropstecken!
 
LAYERS OF FEAR - Om man gillar korta indiespel så kan jag verkligen rekommendera Layers Of Fear. Men varning; det innehåller mycket blod, jump scares och är sjukt creepy. Grafiken är enastående och känslan av att vandra runt, som en galen konstnär, i en öde herrgård är hemsk och trevlig på samma gång. Vi klarade ut detta på en kväll, så det är lite kort. Men väldigt spännande!
 
TOM CLANCY'S THE DIVISION - Den största besvikelsen i denna skara av spel. Här spelar man som soldat i den insatsstyrka som ska skydda Manhattan efter att ett virus brutit ut och dödat miljoner människor. Det låter skitkul, men en bra och spännande plot. Men utöver att det är skitkul att springa runt i ett öde Manhattan, så tycker jag det här spelet är väldigt repetitivt. Har man kört ett uppdrag, så har man kört alla. Det blir rent utav skittråkigt i längden. Men jag vet inte, jag har kanske gett spelet för lite tid med mina cirka 15 spelade timmar? Ska sälja av detta så snart jag kan. 
 
FALLOUT 4 - Fick detta i julklapp av en vän nu julen som var. Det var på rea och jag sa, utan att skämmas, att "här är något du kan köpa till mig om du inte vet vad du ska köpa". Jag visste faktiskt inte så mycket om Fallout-serien mer än att folk avgudade det tredje spelet och att många har spytt galla över detta senaste spel och dess grafik. Och jag kan faktiskt förstå kritiken, för rent grafikmässigt så är det hämtat från typ Playstation 2-eran. Pröjsar man 600-800 spänn för ett spel 2016 så menade folk att grafiken skulle ha varit up to date. Men jag har också lärt mig att man, om man är en riktig gamer, inte ska vara en "grafikhora" utan se till spelets övriga kvalitéer. Och så här långt (har kanske spelat i 10 h) så gillar jag det! Till skillnad från The Division så känns inte detta alls repetitivt.
 
Kommande spel att tagga för:
- Last Of Us - Part II (Fy faaaaan vad vad jag längtar efter detta spel!)
 
Kom gärna med tips på spel om ni har några! Sist så blev jag tipsad om Heavy Rain. Det har jag köpt, men ännu inte hunnit påbörja. Verkar bra!
playstation 4 - spel - ta inte illa upp över "grafikhora", det är inte jag som myntat det