Nyårshelgen.

Hade alla en bra nyårshelg? Här har ni tre bilder från min. På självaste nyårsafton och tillhörande tolvslag så var jag, hör och häpna, faktiskt nykter. Till och med nykter på krogen. Det gick an, det var rätt störigt att ha balanssinnet i schack bland en massa fyllon.
 
Fördelar med att vara nykter på nyårsafton: må bra på nyårsdagen.
Nackdelar med att vara nykter på nyårsafton: man har inte gjort sig "förtjänt" av en bakispizza....? Köpte hamburgare istället.
 
Kompenserade med att dricka cava och öl igår, söndag, istället. Jag och Ellen styr det sista inför resan och igår slängde vi ihop en spellista på sisådär femhundra hits. Lika viktigt som pass och solsmörj år 2017.
 
Just nu är största dilemmat att bestämma vilka kläder man ska resa i till och från flygplatsen. Inte supersmidigt att backpacka runt med en parkas i ryggsäcken. Tips någon? Ska man resa iklädd endast t-shirt mitt i smällkalla vintern och hoppas på att man inte drar på sig en lunginflammation? För det är så tankarna går just nu.
pass, solsmörj och parkas
S.

Ett alternativ kan vara att någon följer med er, är jack-vakt tills ni kommer tillbaka och sedan välkomnar er med dem vid hemresan 🖖🏻

Svar: Smart! Synd bara att vi har bokat tåg till och från flygplatsen :/ Det kanske vore en grej att starta på Arlanda. En långtidsgarderob för jackor? :P
Pellespersonliga.se - Pelle Nilsson

Ida L

Eftersom du inte sa något om att det skulle vara BRA tips så kommer ett annat alternativ här:

Du kan ta på dig alla kläder du tänkt ta med dig. Har missat hur länge ni ska vara på resande fot men låt säga att du ska ha med dig 5 t-shirtar, 2 långärmade tröjor, några shorts och ett par jeans. Då bör du enligt mina beräkningar klara kylan bra. Som svensk man är det väl dessutom lag på att du ska ha strumpor i sandaler? Det blir många strumpor du kan värma fötterna med.

Svar: Fy fan..... inga strumor eller sandaler på denna resa. Eller jo, strumpor blir det, men i schyssta sneakers ;)
Pellespersonliga.se - Pelle Nilsson