Youtube-tips.

 
 [Tidsinställt inlägg]
 
Är ni också, liksom undertecknad, inne och slösurfar på halvmorbida grejer ibland? Händer det att ni också tänker "oj, om någon outade min sökhistorik på Google nu, så skulle folk i min närhet dra på två röda"? Då har jag ett Youtube-tips till er! Det finns en kanal som heter Ask A Mortician där enbart frågor om döden, begravningar och "liknande" behandlas.
 
Kanalinnehavaren, Caitlin Doughty, är en begravningsentreprenör från Kalifornien. Och hon delar av sig branschhemligheter och information om döden. Allt från hur dödsfall behandlas i olika kulturer och hur vår syn på döden ändrats genom tiden. Allt för att öppna upp folks medvetande för döden och "avdramatisera" mycket av det som ingen på riktigt vågar tala om, men som många tänker på.
 
Så... tips! Varsågoda! Spana in Ask A Mortician här! 
 
Har ni förresten några bra Youtube-kanaler att tips om? Jag behöver lite nytt i mitt flöde, så alla tips mottages mer än gärna.
jag tipsar er, ni tipsar mig!
Ida L

Yes, tack för Youtubetips! :D

På tal om sökhistorik som hade fått folk i ens närhet att dra på 2 röda... Tidigare följde jag Rob Dyke (Seriously strange & Twisted tens-serierna) slaviskt men har fått dra ner på det för att inte bli ett vrak som är rädd för allt och alla.


Svar: Ooooh, ska kolla in! :D mvh vill bli rädd för alla ;)
Pellespersonliga.se - Pelle Nilsson