Idag för sju år sedan.

Till våren så fyller den här bloggen tio år i etern. Det är helt jävla sinnessjukt att jag hållit i gång det här (med varierande resultat genom åren) i en tredje del av mitt liv! Och jag tycker fortfarande att det är kul, trots att blogg som fenomen dog ungefär fem år in i min egen resa.
 
Hur som helst så tänkte jag, i och med det stundande tioårsjubileet, bjuda på några tillbakablickar från åren som gått. Det har blivit många blogginlägg under detta decennium, minst 3000 stycken (sen tog Blogg.se bort räkneverktyget). Idag har vi ett inlägg från den 10 juli 2010. Mycket nöje!
 
Rubrik: Fett med svett
Publicerat: 10 juli 2010
Antal kommentarer: 27 st
 

Fy fan vad jag ligger och halvdör här hemma! Det är inte ens soligt och ändå visar termometern över trettio jävla grader. Kvavt är det också, det är som att röra sig i milkshake. En varm jävla milkshake. Som luktar gräs. Om det bara kunde åska någon jävla gång!

Så här mycket svettas jag just nu:

Jag skulle kunna vattna hela Afrika, så mycket svettas jag.

Jag skulle kunna fylla upp ett akvarium, så mycket svettas jag.

Jag skulle kunna drunkna i mitt eget svett, så mycket svettas jag.

Någon som vill se?
Ja, de här inläggen fick till och med en egen kategori - fett - svett
Isabelle

Fyyyyfan, 27 grader inomhus?! Vi har fett dålig ventilation på mitt jobb och är således lyckliga över att solen lyst med sin frånvaro pga bättre temperatur då. Är det28 grader ute så blir det25 grader inne. Plus tjugo barn och fyravuxna...

Svar: R.I.P hehe
Pellespersonliga.se - Pelle Nilsson

Ellet

Våga vägra bloggdöden! Och, det var 21 grader och tryckande värme samtidigt idag. Väldigt märkligt. Är ingen sommarmänniska fortfarande.

Svar: PREACH!
Pellespersonliga.se - Pelle Nilsson

Chrissie P

10 år... shit, galet!

Chrissie P

10 år... shit, galet!

Svar: ELLER HUR! Var du med från början? :)
Pellespersonliga.se - Pelle Nilsson

Marias bokhylla

Alltså, den här sommaren är min bästa kompis hittills. Den har varit så mild och bra. Var dödsberedd på att det skulle bli den varmaste sommaren i mannaminne bara pga att jag fan inte tål värme i vanliga fall och som preggo är det banne mig inte bättre.

Men, det finns ju tid än. Kan ju bli de kommande varmaste veckorna i mannaminne. ;)

Svar: Jag håller med! Det är en fin, men ändå mild, sommar. Hoppas det stannar så ;)
Pellespersonliga.se - Pelle Nilsson

Helena

Ja, gud så varmt det var den sommaren! Jag satt hemma med en tremånadersbebis i en lägenhet med jättefönster i söderläge och höll på att förgås. Det gick knappt att ha kläder på sig för det var så varmt och jag var tvungen att ha en handduk på armen när jag ammade, för låg hon hud mot hud på min arm blev det helt blött av svett. Hu!

Denna sena kommentar presenteras av min semester, aka anledningen till att det inte blir av att läsa bloggar.