Idag för sju år sedan.

Till våren så fyller den här bloggen tio år i etern. Det är helt jävla sinnessjukt att jag hållit i gång det här (med varierande resultat genom åren) i en tredje del av mitt liv! Och jag tycker fortfarande att det är kul, trots att blogg som fenomen dog ungefär fem år in i min egen resa.
 
Hur som helst så tänkte jag, i och med det stundande tioårsjubileet, bjuda på några tillbakablickar från åren som gått. Det har blivit många blogginlägg under detta decennium, minst 3000 stycken (sen tog Blogg.se bort räkneverktyget). Idag har vi ett inlägg från den 10 juli 2010. Mycket nöje!
 
Rubrik: Fett med svett
Publicerat: 10 juli 2010
Antal kommentarer: 27 st
 

Fy fan vad jag ligger och halvdör här hemma! Det är inte ens soligt och ändå visar termometern över trettio jävla grader. Kvavt är det också, det är som att röra sig i milkshake. En varm jävla milkshake. Som luktar gräs. Om det bara kunde åska någon jävla gång!

Så här mycket svettas jag just nu:

Jag skulle kunna vattna hela Afrika, så mycket svettas jag.

Jag skulle kunna fylla upp ett akvarium, så mycket svettas jag.

Jag skulle kunna drunkna i mitt eget svett, så mycket svettas jag.

Någon som vill se?
Publicerat i: Tidskapseln
Taggar: Ja, de här inläggen fick till och med en egen kategori, fett, svett
5 kommentarer på "Idag för sju år sedan."
[1] Isabelle

Fyyyyfan, 27 grader inomhus?! Vi har fett dålig ventilation på mitt jobb och är således lyckliga över att solen lyst med sin frånvaro pga bättre temperatur då. Är det28 grader ute så blir det25 grader inne. Plus tjugo barn och fyravuxna...

[2] Ellet

Våga vägra bloggdöden! Och, det var 21 grader och tryckande värme samtidigt idag. Väldigt märkligt. Är ingen sommarmänniska fortfarande.

[3] Chrissie P

10 år... shit, galet!

[4] Chrissie P

10 år... shit, galet!

[5] Marias bokhylla

Alltså, den här sommaren är min bästa kompis hittills. Den har varit så mild och bra. Var dödsberedd på att det skulle bli den varmaste sommaren i mannaminne bara pga att jag fan inte tål värme i vanliga fall och som preggo är det banne mig inte bättre.

Men, det finns ju tid än. Kan ju bli de kommande varmaste veckorna i mannaminne. ;)

LÄMNA EN KOMMENTAR
» Gillar du vad du läser? Passa på att följa mig på Bloglovin'.
» Vill du skicka mig ett mail? Skriv till pelle@pellespersonlig.se.
» Tänk på att alltid föra en trevlig ton i kommentarsfältet.
Namn:
Mail: (publiceras ej)
URL:
Kommentar: