Jag kommer tillbaka + tapasmaten som spräckte oss!

Alltså hur kan det redan vara två veckor sedan mitt senaste blogginlägg? Vart fan tar tiden vägen? Jag tycker jag åstadkommer och gör absolut noll grejer dagarna i ända, men ändå så har snart en halv månad passerat utan ett ljud från den personlige Pelle.
 
Men nu har jag i alla fall uppdaterat mitt konto här på verktyget, så det borde ju innebära att lusten till att blogga inte försvunnit. Och jag ska fan bättre mig. Det är en visa som alla bloggare dragit tusen gånger om, men jag känner att det fan är dags och att det är bot och bättring som gäller. Faktum är att.... ja, jag lovar nu att det kommer komma ett inlägg om dagen den kommande veckan. Jag svär på det.
 
Fan, jävlar, horballe osv...
 
Jag har inte sett ikapp hela Homeland ännu, för er som undrar. Det är på gång. Jag är på avsnitt fyra nu av de totalt sex avsnitt som sänts i Sverige. Jag gillar säsongen så här långt, den är starkare än den femte (som i min mening var den absolut svagaste i seriens historia). Full recension får komma längre fram!
 
Annars då? Jag var ute med mina vänner igår och fira min födelsedag tillsammans med en annan vän som fyllt. Vi går samtliga (förutom Ellen då..............) "in i år 29" av livet nu. Sista året som "tjugo-nånting". Känns enbart bra. Livet är fint just nu! Vi firade oss födelsedagsbarn genom att gå på libanesisk tapasrestaurang här i stan. Vi fick ett plockbord på totalt tjugofem små rätter under kvällen. Fy fa-an vad mätta vi blev. Och dåsiga! Vi sa "tack och hej" redan vid tolvslaget och jag vill påstå att det helt beror på maten (och inte åldern!).
 
Vad har ni gjort de senaste två veckorna då? Är det några läsare kvar av den här bloggen?
i present fick jag presentkort så att jag kunden köpa mig Resident Evil 7. Så jävla läskigt spel!
Isabelle

Jaaaa äntligen!! Inväntar fortfarande detdära inlägget om din eminenta dag ;) Pga att jag är sjukt tråkig kan man sammanfatta mina veckor i: jobb-för lite sömn på vardagar-för slappa helger-liiiite träning (med den obligatoriska latheten att inte orka duscha efter)-sett en satirisk pjäs-åkt till Malmö för att se en musikal (att jag sedan däckade o typ bara sov när jag hade hela helgen i Malmö....)-fått oväntat besök i lägenheten när killen plötsligt drar hem 7 killkompisar (de skulle till nån lokal sportbar och se en match men så visades inte den o vår lägenhet ligger närmat...) så där ligger jag i soffan i endast trosor och tofflor under en filt och in stapplar 8 rejält glada uppklädda killar.. eh stel stämning först minst sagt.... Om du behövde ett skratt!

Svar: HAHAHAHAHAHAH! Underbart! Men tur att du åtminstone inte var helt näck ;)
Pellespersonliga.se - Pelle Nilsson