Mars och livets stiltje.

Ja, här sitter jag och redigerar klipp för fulla muggar. Min och Ellens Youtube-karriär har, liksom allt annat i livet, fått ta lite paus den senaste tiden. Vad fan är det med januari, februari och mars som gör att man inte får tummen ur för någonting?

"Ja, ja jag byter väl lakan nästa vecka" - har samma lakan mellan december och april.
"Ja, ja jag ska dammsuga" - dammråttorna hinner bygga kolonier under sängen.
"Imorgon ska jag börja mitt nyttiga liv" - går upp 17 kilo
....
 
Ni fattar. Sen kommer april och påsken och genast är man redo för förändring + en ätstörning (sorry för triggande "skämt").
 
Så alltså; det är bara att härda ut mars-helvetet. Då jävlar!
Kvartalsrapport
Felicia

Det är nog för att man blir så lamslående deprimerad av insikten av att bo i Sverige. Då står tiden stilla tills 1 maj. :-)

Isabelle

Men HUUUR opepp blir man inte när det plötsligt börjar snöa igen?! Snöar det i oktober november - fine men lite tidigt. December januari februari - rätt väntat, helt okej. Men när det börjar snöa i mars igen... VII VILL HA VÅRTECKEN! Sol!!! Ingen jävla snö >< 😩 Förresten! Ett tips! Tyckte du om bron/crossing borders och vill ha något liknande men inte riktigt så kn jag varmt rekommendera the team. Mads mikkelsens bror är med där! :) 8 avsnitt i säsong 1, ca en timme långa allihop. Finns på Netflix!

Isabelle

Kommenterar igen *sTalKeRrR* Önskeinlägg/se det som inspiration/skit i de om det inte tilltalar dig: Udda saker som Pelle gillar (typ jag älskar smaken av samarin och Treo... tycker på riktigt att samarin är godare än läsk och många drinkar), surströmming blablabla. Eller typ beroenden du har? Är det Cola? Nässpray? Porrtidningar från 50-talet med tåfetisxhism? Det får vi aldrig veta förrän du skriver inlägget! Haha nä men ta min kommentar med glimten i ögat :)

Svar: Haha, men kul! Jag kör något av ämnena i veckan! :D
Pellespersonliga.se - Pelle Nilsson