Mina favoriter.

Porrsurfaren
 
En sak slog mig tidigare idag och det är att jag inte har "favoriter" av något. Jag har ingen favoritfärg, favoritmaträtt, favoritfilm och vad man nu kan ha som favoriter här i livet. Jag brukar säga att Veronica Mars är min favorit bland tv-serier och att The Shining är min bäst film. Men även en bra dag så kan jag tveka på dessa mästerverks excellens och undrar därför om de räknas som "riktiga favoriter" (fast båda är skitbra, tro mig).
 
Så jag tänkte att vi, här och nu, ska gå igenom och bena ur mina "favoriter" i vardagen. För finns det på pränt på internet så är det bestämt. Punkt. Kan vara bra också så att jag vet vad jag ska svara när man får dessa banala frågor på dejter och i jobbsammanhang.
 
Favoritfärg - Kanske den svåraste favoriten att bena ur. Jag har ingen tydlig färg i mitt hem som jag kan peka på och säga "här, det här är uppenbarligen min favoritfärg". Men jag har en hel del gråa kläder och jag tror att grått kan vara svaret här. Riktigt ljus grås ska det vara. Ljusljusgrå. Det är fint jävlar!
 
Favoritmaträtt - Mat är ju gott i största allmänhet och jag är inte speciellt kräsen. Jag avskyr falukorv och Kalles Kaviar i alla fall, så mycket är jag med på. Men en favorit....? Hm... jo, jag vet! Riktigt bra och hårt stekt panerad fisk med kokt potatis och remouladsås. MMMMMMMM!
 
Favoritsvordom - Så här i upplysningens tider så ska man väl inte likna det kvinnliga könsorganet vid en svordom, så jag ber om ursäkt på förhand. Men jävlar vad ett riktigt argt "FITTA!" sitter bra i munnen när man är förbannad, ja det gör det. Annars är det nog "fan" som gäller.
 
Favoritbok - Det är svårt att bara välja en bok som favorit, då jag tycker att det finns många faktorer som spelar in på om en bok är bra eller dålig. Typ livskvalitén i stort. Eller om man varit på toaletten innan man började läsa. Ungefär så. Men en bok jag alltid tänker på och nämner när man talar bra böcker är Hej Nostradamus! av Douglas Coupland, som börjar starkt med en väldigt grafisk och hemsk skolskjutning i USA. Superbra bok som jag gärna skulle läsa om igen, om det inte vore för det faktum att jag gav bort mitt exemplar till en bloggläsare för hundra år sedan och idag är omöjlig att få tag på.
 
Favoritlåt - Hel-ve-te vad svårt! Jag har suttit med den här punkten i tio minuter nu. Jag tror det landar på Sunshine med Keane. Är dock rätt säker på att jag skulle svara något annat i nästa vecka. Eller säkert redan imorgon. Men det är en mycket bra låt som jag lyssnat flitigt på i över tio år. Tips!
 
 
Vill ni veta några fler av mina favoriter, så kan ni väl droppa en kommentar eller två!
okej, jag vet att det finns en punkt alla undrar över. mitt svar på det är helt enkelt "oralt". Okej! Så lugna er nu
Klara

Psst! http://www.tradera.com/item/341581/249213212/douglas-coupland-hej-nostradamus-

Svar: Men fan vad alla är fina då! Tack! :')
Pellespersonliga.se - Pelle Nilsson

Emman

Här haru: https://www.bokborsen.se/?g=0&c=0&q=Hej+nostradamus&qa=&qt=&qi=&qs=&f=&fi=&fd=&_s=created_at&_d=desc

Svar: TACK!!! :D:D:D:D:D:D
Pellespersonliga.se - Pelle Nilsson

Isabelle

Ja!! Vi vill veta mer!! ^^

Linda | ellerbaralinda.blogspot.com

Sällar mig till de två andra här ovanför och lämnar ännu en länk till boken: http://www.adlibris.com/se/bok/hey-nostradamus-9780007162512 (den här är på engelska men iaf) Tänkte gå och låna den från bibblan också, får se om den är så bra som du säger ;)

Svar: Ooops! Kanske har sagt för mycket nu! :O
Pellespersonliga.se - Pelle Nilsson

Blogg-fan

Uppdatera mera! Internet behöver dig.

Svar: Ursäkta, ursäkta! Jag ska bättra mig! ‹3
Pellespersonliga.se - Pelle Nilsson