Eko! Eko! Eko! Ekoooo

Med risk för att låta som ett ständigt eko, men snälla, snälla, snälla ni - se på Sense8! Den senaste säsongen hade premiär nu i dagarna och det är så jävla bra. Så bra! Skit i det Orange Is The New Black och Game Of Thrones, det här är verkligen en klass för sig sig.
 
Orkar inte förklara handlingen, för den är så jävla komplex (fast enkel på samma gång............?). Men jag måste bara lyfta en sak med den här serien. Mor och far, ni kan sluta läsa nu. Har ni stängt ned? Okej! Bra! Jo, när jag ser på den här serien så blir jag så jäkla.... "sensuellt stimulerad"? Eeeeeeeh? Eller vad fan - jag blir kåt! There, I said it! Fast bara lagom kåt. Lite lätt småkåt sådär. Fruktansvärd spännande och sexig serie på en och samma gång.
 
FRUST! FRUUUUST!
 
Vilken härlig tid av tv-serier vi har framför oss hörni! Om två veckor drar Twin Peaks igång igen (halleluja!) och mitt i sommaren kommer vi kunna njuta av OITNB och GoT igen. Ska börja se på The Handmaid's Tale och TabooHBO också. Måste bara aktivera kontot igen. Och där har vi en tumme som jag behöver "få ur röva".
 
"Det är för jobbigt!"
BRA TV! WOHO! - sense8 - twin peaks
LG

Har sett på tre avsnitt av The handmaid's tale och kan verkligen rekommendera den! Sinnes vad den är bra!

Sabina

Det tog pinsamt lång tid att komma på vad OITNB var för serie. Sense8 har jag velat se i ett år men jag gillar inte att börja titta på serier jag aldrig sett utan jag fastnar i serier jag vet att jag gillar.

Linda | ellerbaralinda.blogspot.com

Åååååh, Sense8 är så sjukt jävla bra! Hade planerat att binge watcha den på fredagen då den hade premiär men så råkade jag fastna i Downton Abbey några dagar tidigare och har inte kunnat slita mig från den, haha. Men nu har jag bara fyra avsnitt kvar av Downton så sen blir det Sense8 för hela slanten! (dvs om jag inte kollar om Downton Abbey istället...............)