Lägenhetsvisning.

Jag kom precis hem från en lägenhetsvisning inne i stan. Änt-li-gen fick jag till en visning på en lägenhet som är min om jag vill ha den. Men fan... jag vill inte ha den? Det är huggsexa på alla lägenheter i stan, jag lyckas få chansen till en egen och vill inte ha skiten.
 
Aldrig nöjd.
 
Men jag är för kräsen. För jag gillar min nuvarande lya så jävla mycket. Den har högt i tak, stora fönster, gamla spegeldörrar, ekparkettgolv, är nyrustad och har allmänt god standard. Men den saknar balkong, ligger på fel ort och är lite för liten.
 
Den jag kollade på idag var stor (nästan 80 kvadratmeter), hade balkong och låg bra till. Men fan alltså - den var inte fin. Sunkigt kök, halvtaskigt badrum, skum planlösning och den hade en skitliten balkong. Hela huset var ett rätt nedgånget miljonprojekthus faktiskt och man gick in genom källaren. Wtf? Hade det varit en bostadsrätt så hade jag kanske lagt ett bud och planerat en eventuell upprustningen. Men en hyresrätt med söndriga tapeter (som man "kanske kan få utbytta"), det känns inte så kul.
 
.....
 
Jag vet inte.
Vad hade ni gjort?
Jag sitter ju inte i sjön och jag har råd att vara kräsen. Både ekonomiskt och själsligt. Visst ÄR det bättre att vara kräsen än att ta första bästa? Oavsett hur bostadläget är i Sveriges största städer?
 
Håll med mig!
 
Hon som visade lyan var förresten skitrar! Henne gillade jag. Kan jag inte få flytta in i henne (?) istället?
Bostadssökande kille på 29 jordsnurr - jakt - sunkiga lägenheter
Klara

Don't do it Pelle!

Svar: Tack! Jag gör det inte!
Pellespersonliga.se - Pelle Nilsson

Ida L

Flytta inte för guds skull... Känns det inte rätt så är det inte rätt 😎

Svar: Tack! Bekräfta mig!
Pellespersonliga.se - Pelle Nilsson