Oh Lorde have mercy!

Hejpåre! Igår var jag och svängde i huvudstaden för att gå på konsert med Lorde. Jag vet inte om jag sagt det innan, men Lorde debutalbum Pure Heroine från 2013 är ett av mina favoritalbum genom tiderna. Jag måste ha sagt? Jag har sagt! Så självklart var en på plats för människans första Sverige-spelning.
 
VAR: Annexet, Globen, Stockholm, Sverige, Europa, Världen, the universe.
NÄR: 17 oktober 2017
BÄST: Ribs, Team och Tennis Court
SÄMST: Att jag inte lyssnat in mig tillräckligt på nya plattan, Melodrama. Jag håller på i skrivande stund!
ÖVRIGT: Förbandet ville för allt i världen inte ta slut. Vi höll alla på att dö av... Lorde-törst? Haha! Vi ville inte ha Khalids låtar som alla lät lik-a-dant. Ja, han höll på för länge. Men han var duktig! Alltid något. 
ÖVRIGT 2: Lorde på en festivalscen härnäst, tack!
BETYG: Fem känslofyllda sushibitar som drunknar i hormonell tonårsångest
 


KATEGORI: Musik / Sushibetyg
TAGGAR: bra musik / lorde / pelle recenserar

Livstecknet.

Woooo..... long time no see. Det är idag två veckor sedan vi kom hem från Bali och jag har fan inte hunnit med nätet känns det som. Känns märkligt att "recapa" resan nu (känns som arton livstider sedan), men den var i alla fall guld. Jag la ut rätt mycket på min Instagram [@personligapelle] för den som är intresserad av vad vi gjorde på plats i Indonesien.
 
Sen - också - så har jag börjat min nya tjänst på jobbet. Har alltså bytt tjänst för tredje gången på två år och alltså blivit kontorsludret som jagar löneökningar. Nu jobbar jag med personligt skydd och profilering av kläder och andra saker som.... "man har på sig"? Administrativt. Låter lökigt som fan, men det är skitkul!
 
Så om någon av er behöver en regnrock med något random tryck - hit me up!
 
Men fasen så jobbigt det varit att börja om på nytt. Det jag gör nu är helt nytt! Helt. Nytt. Så när jag kommer hem så är det sista jag velat göra är att hänga vid datorn mer. Sen verkar det som om förväntningarna stigit på en och jag förväntas åstadkomma förändringar...
 
Ja, ni hör fan. Det är en pärs!
Men det är kul!
Fast jobbigt!
Men kul!
 
Hur mår ni allihopa?


KATEGORI: Pelles vardag
TAGGAR: HE'S ALIVEEEE!