Livstecknet.

Woooo..... long time no see. Det är idag två veckor sedan vi kom hem från Bali och jag har fan inte hunnit med nätet känns det som. Känns märkligt att "recapa" resan nu (känns som arton livstider sedan), men den var i alla fall guld. Jag la ut rätt mycket på min Instagram [@personligapelle] för den som är intresserad av vad vi gjorde på plats i Indonesien.
 
Sen - också - så har jag börjat min nya tjänst på jobbet. Har alltså bytt tjänst för tredje gången på två år och alltså blivit kontorsludret som jagar löneökningar. Nu jobbar jag med personligt skydd och profilering av kläder och andra saker som.... "man har på sig"? Administrativt. Låter lökigt som fan, men det är skitkul!
 
Så om någon av er behöver en regnrock med något random tryck - hit me up!
 
Men fasen så jobbigt det varit att börja om på nytt. Det jag gör nu är helt nytt! Helt. Nytt. Så när jag kommer hem så är det sista jag velat göra är att hänga vid datorn mer. Sen verkar det som om förväntningarna stigit på en och jag förväntas åstadkomma förändringar...
 
Ja, ni hör fan. Det är en pärs!
Men det är kul!
Fast jobbigt!
Men kul!
 
Hur mår ni allihopa?
HE'S ALIVEEEE!
Annelie

Det är jättebra men jag vill ha dina bästa tips från Bali! Flygresor, boende, aktiviteter osv!

Svar: Okok! Jag gillade Monkey Forrest i Ubud. Finns en del fina vattenfall där också. Vi tog hotellets chaufför som körde runt oss jättebilligt. Där kan man också forsränna. Läskigt - men kul! Kuta är Balis största stad. Rätt hektisk, men stranden är svinfin! Vi flög med KLM, Arlanda - Amsterdam - Bali (även en mellanlandning i Singapore på typ 30 minuter för tankning). Gick toppenbra och den trippen kostade inget om man bokade i förväg! Vi hade nästan bara toppenbra hotell, men då la vi lite extra cash på dessa. Det sista hotellet i Kuta tog vi för att det var billigt (vi började bli snåla) och det var inte skitbra, men låg bra till. Ett måste är Giliöarna, tre små öar som ligger på rad mellan Bali och Lombok. Vi var på Gili T och Gili M. Riktiga paradisöar! Men se till att boka hotell med pool, då det inte blir så bra badande pga korallrev. Men där kan man alltid snorkla istället. ÄLSKAR att snorkla!
Pellespersonliga.se - Pelle Nilsson