En (blygsam) comeback.

Oj, oj! Vad är detta? Som ni kanske ser så har jag uppdaterat layouten här på bloggen. Jag har använt ett av de färdiga mallarna som Blogg.se erbjuder i sitt verktyg och jag känner att det får duga för stunden. Allt ser lite wonky ut på mobiltelefoner och surfplattor, samt att färgerna kommer behöva korrigeras. Men jag säger bara: håll ut - vi löser allt tillsammans sinom tid!
 
Så varför denna plötsliga förändring? Det är väl det gamla vanliga antar jag. "Det är dags för en förändring, ut med det gamla och in med det nya"-tjafset som man får för sig varje gång vädret skiftar. Men jag har saknat att blogga. Att jag typ bara publicerat tjugo stycken inlägg det här året är faktiskt så jävla... udda? Att två av dessa tjugo inlägg dessutom var två köpta blogginlägg är också det helt otroligt (bra köp, kära kund). Min otröttliga skrivlust försvann och all övrig kreativitet med den.
 
Men nu känner jag alltså att den är tillbaka. Änt-li-gen! Samtidigt som jag är rädd för att hamna i något gammalt hamsterhjul igen. Jag vill inte längre skriva (lika mycket) om tv-serier, filmer, resor och alla annan dynga som jag spottat ut mig de senaste två-tre åren. Det känns gjort och jag är över det. Ni är över det.

Så jag vänder mig nu till er. Alla ni 100 pers som tittat in här dagligen de senaste månaderna, alla ni dryga femhundra människor som prenumererar på den här bloggen och alla ni som har mig i ert RSS-flöde: vad vill ni läsa om? Vill ni ha politik? Vill ni ha fakta? Vill ni ha matlagning? Vill ni ha resereportage? Ölrecensioner? Tutorials? Jag ber uppriktigt om era tips! För någonting behöver ske. Det här är heller inget löst löfte som jag kommer hålla i någon vecka eller två.

Det här är min (blygsamma) comeback.
Tillbaka i etern - Tipsa mig
Ida L

Jag vill mest läsa om vardagssaker, är nog bara din blogg jag följer som inte handlar om lyx och ytliga saker. Gillar att du är "down to earth" med en stor dos humor. Säger inte att det andra är dåligt eller att inte får lyxa till det hehe, bara skönt med ett avbrott från det vanliga sorlet ibland.

Sen kikade jag lite på dina kategorier och mindes hoarder-Pelle. Skrattar fortfarande åt inlägget om Carl von Linne-byxorna.

Kort och gott, gött att du är på gång igen!

Svar: Haha, det inlägget minns inte jag! Måste kolla in! :D
Pellespersonliga.se - Pelle Nilsson

Johanna

Säger som en annan har skrivit, vardagen duger gott och väl för mig! En å annan filmrecension eller resereportage hade inte varit dumt det med, men som sagt. Vardagen, med din humor. :)

Svar: Naw, okejrå Yoyo! :)
Pellespersonliga.se - Pelle Nilsson

Marias bokhylla

Hurra! Välkommen tillbaka. :) Jag gillar din humor, dina vardagssaker och reflektioner så det ser jag gärna mycket av.

Svar: Amen okejråååå
Pellespersonliga.se - Pelle Nilsson

Helena

Jag håller med ovanstående, jag gillar när du skriver om vardagen (livet?) fångat med just din humor. Politik kan såklart vara intressant, men det hänger förstås mycket på hur stort du känner att ditt eget intresse är. Och politik kan förstås vara en del av vardagen också. Jag uppskattar även film- och tv-serietips, om din anda skulle falla på.

Svar: Det är sant, jag är ju inte sådär skitintresserad av politik egentligen. Inte mer än att vara pk till vardags.
Pellespersonliga.se - Pelle Nilsson