Välkommen till vegetariska biffar!

Jag har länge tänkt tanken att "man kanske skulle ta och gå någon kurs" utan att ha gjort slag i saken. Vad är ens en "kurs" när man inte är i plugget? Får man etyg? Var kursar man? Är kursen gratis? Är det nördigt att kursa? Är det fel att vara nörd? osv. Det blir alltid ett slukhål av frågor som öppnar upp sig.
 
Men så igår, med helgen reklamutskick, så fick jag kurskatalogen för medborgarskolan. "Kul!" tänkte jag och började att bläddra fram potentiella kurser att lägga tiden på. "Om inte annat kan det bli ett kul blogginlägg av saken". Och det är ju sant. Så vad tror ni om att se undertecknad köra någon av följande kurser:

Vegetariska biffar - Maggan leder en till biffsuccé!
 
Kurbits Dalamåleri - Tänk att förgylla en fondvägg med utfläkt dalahäst. Ja, tack!

Stick- och virkcafé - Är gratis!

DIY Julpyssel - Pga är en julhora.

Lär dig spara i aktier - Jag lär mig först och sedan lär jag er till 50% rabatt?
 
Afrikansk dans -
 
 
Nottin

Haha blunda och peka, blir nog bra vilket som! Eller nja, råkade gå en akvarellkurs på medborgarskolan en gång, hade valt dem på måfå, kursen var helt okej men det blev lite konstig stämning hemma eftersom jag tillfälligt hyrde rum av farmor som är inbiten socialdemokrat och medborgarskolan hänger tydligen ihop med moderaterna. Borde jag kanske kollat upp först.

Svar: Haha, vadå - är det?! Visste ej. Men om det är moderatigt att vilja kursa så får jag väl li förknippad med det då ;)
Pelle