Vem mer gör så här?

Truth time! Nu ska jag vara riktigt ärlig med er och säga något som man sällan ljudar om i det sociala medie-sfären där vardagens ständigt förskönas. Vem mer här samlar veckans burna kläder i en hög (oftast placerad på en stol i sovrummet, sängen eller - som i mitt fall - på hallgolvet) och reder ut vad som ska tvättas och inte i slutet av veckan? Då är det är näsan rakt upp i byxgrenar och armhålor som gäller. Varför? För att jag av skolan att inget ska tvättas i onödan* eftersom (billiga) kläder lätt tvättas sönder/skeva/noppriga/osv.
 
Spenderar säkert tio-tjugo minuter åt detta varje söndag (ibland fredag om man väntar sällskap heheheee). En väldigt, väldigt, väääääääldigt tidskrävande grej som lätt skulle kunna klaras av varje kväll i veckan. Men... vem orkar ens. Finns det någon härinne som gör samma sak? Huh? Var ärliga!

*menar ej om underkläder och andra kroppsnära plagg.
smutsig being smutsig - tvätt
Johanna

Jag gör lite som du, förutom att jag mera går på "den här kan jag använda igen", speciellt om jag gått av ett pass (jobbar ständig natt) och egentligen bara ska vara hemma. Min klädhög hamnar på golvet bredvid sängen 🤦‍♂️

Svar: Känns skönt att jag inte är själv ändå.
Pelle

Ida L

Guilty...

Svar: My brotha!
Pelle

Marie

Jag har en låda med hjul under sängen där jag alltid lägger ”kan använda en gång till”-plagg. 🙂 För det känns inte som att dom passar i garderoben och jag vill ju inte tvätta i onödan.

Svar: HEY! Smart!
Pelle