Way Out West 2018.

Fridis, Pellis och Oscis

Vad bra det gick att få in önskemål i mitt förra inlägg, om vad man kunde skriva utöver sin vanliga dynga, haha! Men - jag fattar ju såklart - man går ju inte tillbaka till bloggar/poddar/annat man gillar för att påpeka något som bör förändras. Men jag ska komma på något, jag ska! Vet ej vad ännu dock. Skulle någon av er komma på något så kommentera gärna.

Så mitt liv dårå, om det är nu det jag ska tala om.... vad har jag gjort på sistone? Hmmm. I helgen var jag på Way Out West - är det newsworthy fortfarande? Och på tal om det, visst ni att jag varit på elva av de tolv festivalerna som hållit av WOW? Är inte det helt sjukt? Vad gammal jag är. Det börjar bli en match för att man måste gå nu.
 
Jag tänker inte ljuga, det var inte den bästa festivalen av de elva jag upplevt så här långt. Vädret sög som det i regel alltid gör (förutom torsdagen, då sken solen) och vi höll på att blåsa/regna bort. Musiken var också lite B. Jag fick ju i och för sig se Lily Allen som jag är stort fan av sedan +10 år tillbaka. Hon var bra! Men hennes spelning var lite fattig på något sätt. Det var hon och två snubbar på scen. Och inget mer. Inga lampor, ingen backdrop, inga dansare, inga som körade. Fattigt.
 
Jag såg också Little Jinder som var riktigt förjävla skitbra! Jag känner att hon är Sveriges typ enda rockstar just nu. Eller hur? Hon är grym på scen och grym live. Vi har faktiskt bokat biljetter till hennes höstturné och stoppet i Göteborgs. Kommer bli grrrrrymt.
 
Annars? Jag vet inte. Det här duger väl som ett andra inlägg efter dvalan? Det gör det.
lily allen - little jinder - way out west 2018