Lucka 11 - I Spit On Your Grave

Okej, så dagens lucka är inte för den känslige. I Spit On Your Grave kom ut för nio år sedan och var en remake av originalet som kom på sjuttiotalet (vill jag minnas). Den här gången tog man dock i från fotknölarna med vidrigheterna.
 
Handling i korthet: En aspirerande författare flyr till skogs för att få frid och skrivlust. Rätt snart får hon besök av ett gäng män som vill henne ont. I ett försök att kontakta polisen får hon lära att rättväsendet i bondhålan är korrupt och det slutar med att samtliga män överfaller henne sexuellt. Men jävlar vad de muckade med fel tjej! 

Triggervarning! Den här filmen innehåller en utdragen och allt igenom skitvidrig våldtäktsscen. Det känns aldrig som om den tar slut. Men för filmens ändamål så känns det som om den... behövs? Typ. Är ute på tunn is nu, jag vet. Men den här scenen gör att man hatar karaktärerna och vill inget hellre att de får sitt straff. Vilket de också kommer att få. Sorry för spoiler, men behöver ju sälja in den här våldsporren på något vis....

Tveka inte - den är bra!
I spit on your grave - julkalendern - lucka 11