Lucka 4 - Inside Out

Det här kanske är det mest otippade valet den här julkalendern. Men efter att ha gluttat den här rullen på flyget hem från Thailand för ett par år sedan, så är det den här Disney-filmen som jag alltid pratar om när ämnet kommer på tal. Dagens lucka tillägnas alltså Inside Out (eller Insidan ut som den heter på svenska). Jag skäms inte ens, nej det gör jag inte.

Handling i kort: man får följa hjärnkontoret inuti ett flickbarn. På detta kontor jobbar... öh... Glädje (?), Rädsla (??).... fan jag vet inte vad de heter. Men kort och gott så handlar det om en människas vanligaste känslor som här är personfierade och olika karaktärer. Kul idé! Jag fick lite ont i magen när jag kollade på den här BARNfilmen och kunde relatera rätt mycket. Den var väldigt bra och rätt sorglig också!
 
Har ni några fler Disney-filmer att tipsa om? Jag har ju inte sett de "senaste" i skaran. Är de fortfarande något att ha? 
insidan ut - inside out - julkalendern - lucka 4
Louise

Du borde se vaina eller moana vad den nu heter på svenska. En av de mysigare disneyfilmerna som gjorts, och dessutom väldigt härlig musik !

Svar: Det har jag! Den är bra. Såg början av ”Coco” häromdagen - den var bra!
Pelle