Hej då lägenheten!

ZZzzZZzZzzz....

Minns ej när jag bloggade senast. Allt jag gör är att packa och packa och packa och packa och packa. Alltså fan vad jag hatar att flytta. Hatar.
 
Hatar.
Hatar.
Hatar.
Hatar.
Hatar.
 
Allt som ska klaffa, allt som ska "packas ner sist" och hur man behöver sova på soffan i fyra nätter eftersom man sålda sin egen säng i lördags. Men lider inte värst mycket för det, på torsdag får jag min 180 cm breda säng. Änt-li-gen en vuxen säng. Mmmmm....
 
Jag flyttar på torsdag och då har jag bott här i sex år och tre månader. Fatta att jag bott här sedan jag var 23 bast och idag är jag 30 år. Så många "första gånger" som skett i denna lya. Det var här som jag för första gången träffade Oscar, första gången jag fick sömnparalys (fy fan....), första gången jag och Ellen spelade in ett Youtube-klipp, första gången jag ägde en egen katt (i nio dagar) och så vidare.

Minnen.
Livet.
Det är inte att det är lite sorgligt.
Sex år är rätt många år när man "bara" är trettio fyllda.
 
Helt ärligt nu så ska jag försöka dokumentera flytten lite på sociala medier och på bloggen. Jag lovar att hålla er ajour. Alla ni 100-ish person som fortfarande är härinne dagligen och hoppas.
flyttarn
Helena

Du har mina sympatier! Jag avskyr också att flytta. Det är dels allt krångel med att packa, och oavsett hur väl man tycker att man förbereder står man ändå där på slutet med hundra småpryttlar som ändå inte har hamnat i någon låda, dels att det alltid innebär viss nostalgi att lämna det som varit ens hem under en viss tid i livet. Lycka till med flytten i alla fall! Själv drar jag till varmare breddgrader på fredag och är inte ett dugg avundsjuk på din flytt.

Tess

Min sambo älskar att flytta. Jag gör det inte...haha... "Boar" in mig rejält jag :-)

Svar: USCH! Älskar att flytta? Galenskaper, haha!
Pellespersonliga.se - Pelle Nilsson