Sen sistens.

Alltså vad fan! Jag blir sämre på att blogga by the minute. Jag orkar inte ursäkta skiten längre. "Livet, jobbet, kärleken, stressigt, varmt, mycket..... osv osv". Ni kan hacket i skivan så här +10 år in i min bloggbransch.
 
Men - på tal om "varmt" - fan vad varmt det är hela tiden. Hela tiden, dygnet runt. Och det är ju bara början av juni? Wtf? Kan inte ens sova (helt naken) utan att dö svettdöden. Pust!
 
Annars? Har jag berättat att jag sett My Favorite Murder (en asbra podd) live i Sthlm? Det var den 11 maj. Så alltså.... en månad sedan snart (som sagt, bloggandet rullar inte på....). Det var skitbra! Fan vad jag gillar den podden! De tog upp Tomas Quick och Åmsele-morden. Tänk att lilla Sverige avlat så mycket sjukt ändå? Sjukt!
 
Aja! Lovar åtminstone ett par inlägg till den här veckan. "Lovar". Hej då.
blogga vad är det?
Katten Jones

Fläkt i sovrummet. På riktigt det enda rimliga.

Ellet

Jag är ju likadan. Tiden bara går och man får inte ur sig något. Som om förmågan att samla sina tankar i text har försvunnit bara sådär. Ska tvinga mig själv att skriva mer pga vill ju göra det egentligen! Kommer inte inspirationen, då får man kallduscha sig till den istället!

Anonym

Han lever!

Ida L

Hallå, man måste faktiskt hålla vad man "lovar"... :)

Marias bokhylla

Ditt lovande går sådär, hördu. Men det är okej, vi gillar dig ändå. ;)