Årets julkalender 2018.

Jag satt och dividerade fram och tillbaka om jag skulle palla köra på med en julkalender här på bloggen i år. Låt oss vara ärliga - det här har inte varit mitt bloggår. Alls. Jag har sällan haft så lite tid som jag haft på sistone. Det har varit ny tjänst på jobbet, det har varit distansförhållanden, det har varit flytt till städer, trasiga datorer och så vidare. Jag har inte hunnit och jag har hela tiden känt att grejen med "mobilbloggande" inte är för mig. 

Men - det kan bara bli bättre. Snart är jag sambo med Oscar, jobbat börjar lugna ned sig och här sitter jag nu med en sprojlans ny iMac framför mig. Det kan bara bli bättre med andra ord. Bara bli bättre!

Men en julkalender är inget man slänger ihop i en handvändning. Det kan tyckas som om det är en piss i havet, men ni ska bara veta antalet timmar man lägger ner för att få upp tjugofyra luckor. Det tar tid! Därför kände jag att "ja, jag vill nog köra på en julkalender i år också, men det måste bli ett enkelt tema på skiten". Så jag fnulade på idéer och landade till slut på "film".
 
Så nu blir det så - det blir en tjugofyra dagar av film. Filmer som på något vis berört mig och som jag minns tillbaka på med en bra smak i munnen. Det behöver inte vara några überspecialla filmer eller högt prisade Oscars-mästerverk, utan bara sådant som fått igång mina kroppsjuicer. Utan inbördes ordning! OBS! Viktigt!  
 
Vad känner vi inför det, alla ni tio personer som smyger runt härinne varje dag? Bu? Bä?


TAGGAR: julkalendern är här