Omgiven av mättnadskänslor.

Ikväll ska jag på Omgiven av idioter, föreläsningsversionen. Jag får det av jobbet eftersom jag i min roll leder och coachar människor dagligen (efter bästa förmåga). Det ska bli kul och intressant, men alltså - och nu svär jag lite i kyrkan - fan vad less jag är på allt snacka om personligheter och färger...
 
[insert pinsam tystnad här]

Jag tycker jag ser och hör om den här förbannade boken överallt. Överallt! Det ingick i vår ledarsatsning på jobbet att vi skulle läsa sagda bok, men jag pallade bara några kapitel. På ljudbok dessutom. Det var egentligen ingen dålig lyssning heller, utan jag är bara mätt på skiten. Lite som när man fått nog av potatissallade i slutet av augusti och inte vill röra kletet förrän nästa års julimånad nalkas. Typ så.
 
Men men... det här kanske å andra sidan skvallrar om vilken färg jag egentligen är? Säkert röd.


KATEGORI: På tapeten
TAGGAR: Omgiven av idioter / mättnaden som uppstår

Inredningsbloggarn.

Slog (äntligen) upp tavlor på köksväggarna i helgen och måste få visa skiten för någon frillvillig. Visst blev det bra? Det är en sådan där "lägenhetsskylt" där jag för nu satte upp mina wi-fi-uppgifter och två prints från Akademibokhandelns egna serie.

Jag gillar det! Det blev lite kyrkans barntimma möter öppna förskolan möter väntrum möter söderhipsters på Pinterest. Precis som jag vill ha det.
 
Mvh
Inredningsbloggen


KATEGORI: Okategoriserbart
TAGGAR: inredning / utredning om inredning

Veronica Mars 2.0

Herre ja jävlar, vi har ju glömt att gå igenom den bästa nyheten på länge. Veronica Mars kommer ju tillbaka med en ny säsong till nästa år. Hur feting bra är inte detta?

Vad hoppas vi på inför denna fjärde säsong då? Jag hoppas på att flera gamla karaktärer är kvar. Typ Mac och Wallace. Kanske något av de dryga high school-brudarna, men det kanske blir svårt att väva in i serien så här långt senare? Filmen gjort ju ett rätt kasst jobb med det. Eller....? Jag minns den knappt i och för sig, men jag vet att jag gillade den rent generellt.
 
Jag hoppas också att hennes pappa inte är sheriff, utan har lagt det åt sidan helt. Kanske kommer Duncan tillbaka? Shit, så mycket p o t e n t i a l här. Är övertygad om att det blir skitbra oavsett!


KATEGORI: Film och tv
TAGGAR: Veronica Mars / earth to mars