Hopp hopp!

Igår var jag på något så jävla random och något som jag aldrig jag trodde jag skulle prova på. Ni vet sådana där trampolinhallar som ploppat upp här och var? En sådant ställe var jag på! Och som ni kanske kan se av det gryniga kollaget ovan: jag var rätt värdelös och rädd mestadels av tiden. Men ändå kul. Och vilken jävla träning det var också, har ont i exakt hela kroppen idag.

Speciellt ont gör det i svanken. En är ju ingen undom längre..... frust, pust och stön.
 
Men det var i alla fall kul, synd bara att det var första gången som jag träffade tvillingens nya tjej och blev mitt svettigaste jag någonsin. Nåväl - det kan bara bli bättre från och med nu.


KATEGORI: Pelles vardag
TAGGAR: hopp hopp skutt skutt

Nunnan.

Fick äntligen till det och såg The Nun igår på bio och det var en upplevelse. Jag vet inte vad det är med The Conjuring-universumet, men jag dras verkligen till de filmerna. Är rullarna det bästa som skapts? Nej. Är man livrädd efter att ha sett två timmar av spöknunnor? Nej (inte jag i alla fall). Är handlingen ibland svår att hänga med i? Ja.

Men detta till trots så får jag ut något av att se muterade demoner klädda nunnedräkt med käftar som sötvattenpirayor* och nedsölade med det trögflytande blod en kan finna. Nasty!
 
Handling i korthet: en nunna hänger sig själv från klostrets fönster. Men varför? En blivande nunna och en präst med en sjuhelvetes bakgrund skickas till klostret som är beläget i Rumänien (där alla snackar skitbra amerikansk-engelska förresten). Rätt snart stöter man på problem efter problem efter problem. Vem lever och vem lever inte? [insert dramatisk ljudeffekt]
 
Det är inte det bästa jag sett som sagt och det är lite irriterande att alla pratar engelska flytande på en rumänska landsbygden. W T F? Sen så är det är ju Hollywood vi snackar om.
 
Betyger blir fyra svaga sushibitar som gått i kloster.
 
 
*med reservation för att det kanske inte finns sötvattenpirayor


TAGGAR: Det kanske bara är jag, men jag har alltid varit lite rädd för nunnor. Så mycket textilier och så många hemligheter.

Taggmolnet mitt.

Jag httade precis mitt tag-arkiv här på bloggverktyget. Eller "etiketter" kanske man säger? "Taggar"? Oavsett så vet jag inte hur skiten funkar. Blir det googlingsvänligt att ha med taggar? Hittar mer random folk den här bloggen för att de råkar söka på "strechypants"? Eller "kåt på bank"?
 
Hoppas inte det.
 
I alla fall så tyckte jag det här arkivet var rätt underhållande. Jag är ju rätt rolig....? Jag tänkte att vi kunde gå igenom ett par stycken av dessa och köra några enkla analyser av vad vi läser. M'kay?
 
Oj, det blev en länk när jag kopierade in ordet? Klicka på egen risk, ordet är rätt riskabelt att ha på sin internethistorik. Och nu kom jag av mig, vad var det jag ville ha sagt? ..... hm....
 
Ja men varför inte? Underbar människa.
 
Förutom världens längst tagg också en rätt sorglig sådan. Ellen drog down under och jag blev kvar i vardagslunken. Det var en rätt jobb period.

ge mig gräsmatta era jävlar
Om sommaren 2018? Eller? Vad tror ni, när menade jag detta?
 
Hahahhahahah! Sant.
 
PK baklänges blir KP. läste "kropp och knopp" lite för intensivt under några år.
Ja! Och för att inte tala om sexspalterna i söndagsbilagorna med Expressen och Aftonbladet. Jävlar vad jag läste in mig hårt på Malena Ivarssons "tips" och råd (allt var ju i och för sig normalt lärde man ju sig till slut). Saknar den tiden. Pirr i magen.
 
Ja, kommer vi någon mer stans med det här inlägget? Helt okej kul ändå. Undra vad jag ska tagga det med?


KATEGORI: Okategoriserbart
TAGGAR: krama mig bakifrån / om du läser det här så kommentera med ordet "asplöv" i kommentarsfältet

Dramat.

Kom hem i måndags efter en helg i Ullared och Borås. Det var en handlar-helg med familjen och en valvaka med pojkvännen på schemat. Kommer hem - sliten som fan - och märker att lägenheten har en något udda lukt. Lite unket. Lite ruttet. Som om ett lik legat här och sedan har allt fått vädrats ut ordentligt, ni vet? Inte? Bara jag?

Tänker inte mer på det och känner snart att näsan vant sig vid odören. Skönt, alles gut - livet går vidare! bestämmer mig för att handla lite mat. Behövde en del frysvaror att bunka upp med inför veckan. Grönsaker, kyckling, bär och lite annat.
 
Kommer tillbaka, ska börja plocka in allt och - BAM - frysen är avstängd! Inte trasig - avstängd. Här kom källan till lukten fram och mat för typ... två papp hamnade rakt ner i soptunnan. Så jävla drygt. Jag hatar att kasta mat!

Det enda positiva är väl att jag, i slutet av dagen, gick och la mig med en ren och nystädad frys. "Jippi".
 

Instastory @personligapelle


KATEGORI: Pelles vardag
TAGGAR: frysjävel