Jag är här för att räkningen kom.

Fick en räkning på mailen om att det är dags att förnya domänen pellespersonliga.se och jag ba: "aha, just det - jag har ju en blogg!". Det finns ingen förklaring till att den här sajten gått i stöpet. inte mer än att jag verkligen inte har haft lust med internet. Alls. Det kan i och för sig bero på att jag vaknade upp en morgon och kände ett sådant hat mot allt bekräftelsebehov som omger en på webben. Inget nytt fenomen och inget som undertecknad själv inte deltagit i - jag är medveten om det. Men fy fa-ah-ah-an vad jag började avsky like-fiskande och bebisuppdateringar. Gick på en dag! Rent hat.
 
Här är vi nu och inget är annorlunda på mina sociala medier. Men nu har jag kommit att sakna bloggandet. Och det gör jag - skitmycket! Kanske de här sju månaderna offline var precis vad jag behövde? Tror inte att inläggen kommer att skjutas ut på löpande band, men jag känner att vi behöver börja så här och på nya villkor... typ. Inget mer "second guessing" om vad som bör och inte bör publiceras på den här bloggen. "Vill jag, så kör jag". Om inte annat så hörs vi om sju månader igen. Skoja.
 
VAD HAR DÅ HÄNT SEDAN JANUARI?
 
1) På det personliga planet så har jag blivit sambo med min Oscar. Väldigt kul! Han flyttade in i januari.......................och kanske är det därför som jag slutade uppdatera? Heeeh. Men det har varit asfint att ha en ständig kompanjon vid sin sida och stundvis lite jobbigt (framförallt i början). Jag gillar att vara själv ibland och han har inga problem med att vara social 24-7. Såatteee... kemiska kollideringar hände. 
 
2) Har, likt en 20-åring, varit på två festivaler. Och festivaler är ju det bästa med livet. Nu helgen som var fick jag äntligen se Christine and the Queens live. Så jääääävla bra! Alla som får chansen att se henne och hennes creew live - gör't!
 
3) Fick en ganska bra löneökning och det är ju alltid kul.
 
4) Planerar på riktigt en YouTube-kanal nu. Vet inte riktigt varför, för en är ju varken direkt bildskön eller speciellt bra på att tala, men det är något som lockar med skiten. Mest för det kreativa bakom allt. Har  fått äran att filma ledningen (!) på jobbet vid ett par tillfällen och att sedan sitta och redigera allt har varit sjunde himlen. SKITKUL! Så mer sådant. 
 
5) Bokat en tågresa i september och ska åka Polen - Tyskland - Nederländerna. Kommer också bli kul!
 
 
Det om det. Vad har ni upplevt sedan januari? 


KATEGORI: Pelles vardag
TAGGAR: festival / lön / räkning