Jag är här för att räkningen kom.

Fick en räkning på mailen om att det är dags att förnya domänen pellespersonliga.se och jag ba: "aha, just det - jag har ju en blogg!". Det finns ingen förklaring till att den här sajten gått i stöpet. inte mer än att jag verkligen inte har haft lust med internet. Alls. Det kan i och för sig bero på att jag vaknade upp en morgon och kände ett sådant hat mot allt bekräftelsebehov som omger en på webben. Inget nytt fenomen och inget som undertecknad själv inte deltagit i - jag är medveten om det. Men fy fa-ah-ah-an vad jag började avsky like-fiskande och bebisuppdateringar. Gick på en dag! Rent hat.
 
Här är vi nu och inget är annorlunda på mina sociala medier. Men nu har jag kommit att sakna bloggandet. Och det gör jag - skitmycket! Kanske de här sju månaderna offline var precis vad jag behövde? Tror inte att inläggen kommer att skjutas ut på löpande band, men jag känner att vi behöver börja så här och på nya villkor... typ. Inget mer "second guessing" om vad som bör och inte bör publiceras på den här bloggen. "Vill jag, så kör jag". Om inte annat så hörs vi om sju månader igen. Skoja.
 
VAD HAR DÅ HÄNT SEDAN JANUARI?
 
1) På det personliga planet så har jag blivit sambo med min Oscar. Väldigt kul! Han flyttade in i januari.......................och kanske är det därför som jag slutade uppdatera? Heeeh. Men det har varit asfint att ha en ständig kompanjon vid sin sida och stundvis lite jobbigt (framförallt i början). Jag gillar att vara själv ibland och han har inga problem med att vara social 24-7. Såatteee... kemiska kollideringar hände. 
 
2) Har, likt en 20-åring, varit på två festivaler. Och festivaler är ju det bästa med livet. Nu helgen som var fick jag äntligen se Christine and the Queens live. Så jääääävla bra! Alla som får chansen att se henne och hennes creew live - gör't!
 
3) Fick en ganska bra löneökning och det är ju alltid kul.
 
4) Planerar på riktigt en YouTube-kanal nu. Vet inte riktigt varför, för en är ju varken direkt bildskön eller speciellt bra på att tala, men det är något som lockar med skiten. Mest för det kreativa bakom allt. Har  fått äran att filma ledningen (!) på jobbet vid ett par tillfällen och att sedan sitta och redigera allt har varit sjunde himlen. SKITKUL! Så mer sådant. 
 
5) Bokat en tågresa i september och ska åka Polen - Tyskland - Nederländerna. Kommer också bli kul!
 
 
Det om det. Vad har ni upplevt sedan januari? 
festival - lön - räkning
Ellet

Tänker låtsas att min påminnelse i... förrgår hjälpte till att du ramlade in igen också! Ahem...

Och jag har gått igenom exakt samma sociala-medier-tröttma som du. Skickar sociala medier och lägger min tid på bloggen och andra saker på internet som skänker värde till min existens istället! Instagram får mig bara att må konstigt.

Sen i januari är det... utbrändhet och... vänner. Det är typ det. Och så hus och torp och sådär förstås, men främst att vara trött och umgås med människor jag tycker om.

KUL att du lurar på att ramla in mer regelbundet igen. Upp för slackerbloggning! Reclaim the fun!

Ellet

Och grattis till samboskapet! I november blev jag sambo med en man och två barn, vilket har varit... nytt. Lär mig fortfarande hur man gör, eller gissar på att man gör.

Helena

Kul att du är tillbaka! Och grattis till att ha blivit sambo, även om det är en omställning om man har behov av att vara ensam ibland.

Emellanåt blir jag sugen på att väcka liv i min blogg igen, men än har jag inte riktigt hittat energin till det. Jag tror att även om jag tänker att jag bara ska skriva det jag vill kommer prestationsångesten och knackar mig på axeln och ba' "Ska du verkligen skriva det här?". Vi får se.

Vad har hänt annars? Det känns som om senaste året mest handlat om att lära mig leva med och hantera ångest (med viss framgång, faktiskt), annars känns det som att det mest är jobb. Fast jag läser som en galning och vi har förstås fått in en resa till Kap Verde och nu precis lite semester, samt en fantastisk konsert med Pink.

Smulfrun

Hurra! Pelle är tillbaka! Än finns hopp alltså och jag behöver inte ta bort ett av mina typ fem permanenta safari-fönster!
Sedan januari har denna främling varit gravid, fött barn (och därmed slutat vara gravid) och försökt rodda det nya föräldrar-livet, som är himla fint! Amning ger dessutom gott om tid till telefonsurfande och sociala medier... på gott och ont. Så jag förstår dig!

Ida L

Är fan ingen riktig Jul utan din Julkalender 😞


Svar: Håll ut ändå, Ida! 😅
Pelle