Bucketlist-uppdatering (Dag 32)

Okej, så jag ska försöka beta av ett sådant här inlägg veckan. Ett inlägg där jag sammanfattar årets projekt - min bucketlist som pågår på Instagram (följ kontot @pellebucketlist). Just nu har jag fokus på min dåliga syn och kommer nu i dagarna att gå på min livs andra synundersökning. Jag skrev först "första" men kom på att jag nog undersökte den när jag tog körkort. 
 
Sen har jag fått lära att det inte är så bara det här med skaffa "synrecept" och gå till en annan optiker...? Är det sant att en optiker kan neka någon annans undersökning? Vi får nämligen gratis undersökning från jobbet, men den får jag på ett ställe där jag inte sedan vill köpa brillor från (läs: för dyrt). Är jag rökt då?
 
Suck... astigmatism, det är verkligen en helt ny värld!
 
Tänker mig några i stil med dessa brillor:

 
 
 
 
Vilka röstar ni på?
 
Vad är det för bucketlist jag snackar om? Läs här.
Varför en bucketlist? Läs här.
 
brillor - bucketlist - glasögon - pelles bucketlist 2020
Smulfrun

Jag har alltid gjort synundersökning på ett ställe och sedan köpt glasögon på annat ställe. Rekommenderar starkt att köpa online, typ Lensway. Beställ flera par och testa hemma. Är du osäker på vilken modell du passar i överhuvudtaget går det ju att testa sig fram lite i butik först, utan att handla. #orkarintebetalamassorju

Svar: SMART! Tar med den till framtida lösningar.
Pelle