Han kan se! (Dag 50)

Tänkte recapa lite av bucketlist-projektet nu. För den som är intresserad finns mer att se på Instagram-kontot @pellebucketlist, så in och följ!
 
Nu kan jag alltså bocka av punkten om att skaffa brillor. Det tog några år innan jag gjorde slag i saken, men nu kan jag så äntligen se igen. Hämtade ut två av tre par i lördags (ett par Ray Ban-solbrillor med styrka dröjer ytterligare någon vecka) och har fullt tjå med att vänja mig med skiten.
 
Är det så här det är att se klart och tydligt? Jag ser allt. Minsta detalj på gatan jag går på - jag ser den! En häst i hage 200 meter bort - jag ser den! Jag ser allt! Sjukt hur jävla mycket jag inte sett de senaste åren. Hur har jag orkat med i huvudet? 

Optikern varnade mig för att det kan bli problem med perspektiv nu någon vecka eller två. Förstår vad hon menar. När jag är ute och går (samma sträcka som jag alltid går) så känner jag mig plötsligt en halvmeter hög. Inget fel i det i sig, verkligen inte. Men när man i vanliga fall vet om att man annars rör sig 180 centimeter över havet så känns det helt fuckat. 
 
Kul att ha synen tillbaka i alla fall! Jag har nog saknat den mer än vad jag trott. 
 
Vad är det för bucketlist jag snackar om? Läs här.
Varför en bucketlist? Läs här.
bucketlist - pelles bucketlist 2020 - synen