Shuffla shuffla (Dag 34)

EDIT: Mäh! Jag fick precis se att det här inlägget inte gick iväg till publicering igår, måndag. Jag tänker förbi se detta och faktiskt hävda att jag bloggade som planerat (vill inte faila på denna punkt på årets projekt om att blogga en gång om dagen hela 2020). 

I lördags var mitt crew samlat i stan för att fira in den här stackars saten en hel vecka innan den faktiska födelsedagen som är på söndag. Jag hade två krav för kvälleb. Dels 1) käk på den nya libanesiska krogen och 2) att spela shuffleboard. 
 
Maten var sådär, jag tog en "16-rättig avsmakningsmeny". Spelandet var desto bättre. Vi skiftade lag ett par-tre gånger och jag tror att jag kammade hem segern i alla fall två av tre gånger.
 
Sofistikerat spel det där ändå. Hade gärna haft en cigarr i mungipan och ett litet våpå stående bredvid mig, brölande med hurrarop. Kanske nästa år!
Chris

Älskar shuffelboard! Jag är däremot inte särskilt bra på det men gillar det för typ alla kan spela oavsett sportnörd eller influencer typ. (Jävligt modern referenser känner jag)

Svar: Haha, men eller hur! Heller ha skoj än vara bäst!
Pelle