Let’s Dance 2021

Let’s Dance 2021 har kommit tillbaka till TV-skärmen och det är dags att ta en titt på vad som har hänt hittills i programmet. Dansare från olika bakgrunder har gått samman för att visa upp sina färdigheter i en tävling som är full av glädje och spänning. I denna artikel kommer vi att gå igenom höjdpunkterna från Let’s Dance 2021 och se vilka dansare som sticker ut på dansgolvet.

Introduktion av deltagarna

Let’s Dance 2021 har samlat en grupp spännande kändisar och professionella dansare från olika bakgrunder. Varje par bildar en unik kombination som utlovar en spännande tävling. Låt oss ta en titt på vilka som deltar i årets upplaga av Lets Dance.

Kändisarna

Kändisarna i Lets Dance 2021 är en blandad skara från olika fält, inklusive skådespelare, artister och idrottare. Bland årets deltagare finns Arlene “Sugar” Glynn, en tidigare boxare som numera är känd från dokumentärfilmen “Arlenes kamp”, Gustaf Hammarsten, en svensk skådespelare som medverkat i flera internationella filmer, och Laila Bagge, en känd musikproducent och låtskrivare.

deltagare lets dance 2021

Professionella dansare

Lets Dance 2021 har också samlat några av de bästa professionella dansarna i Sverige. Bland årets dansare finns Cecilia Lazar, en erfaren dansare som har varit med i flera uppsättningar av “Dansbandskampen”, Jonathan Näslund, en prisbelönt dansare som tidigare varit med i “Let’s Dance”, och Molly Nutley, en professionell dansare och skådespelare som spelade huvudrollen i filmen “Älska mig”.

Parbildningar

Årets deltagare i Lets Dance har blivit parat ihop med professionella dansare för att bilda tävlingspar. Några av de mest spännande parbildningarna i årets tävling är Arlene Glynn och Jesper Blomqvist, Gustaf Hammarsten och Linn Hegdal, och Molly Nutley och Simon Lussetti. Låt oss se vad dessa par kan göra på dansgolvet!

Betyg och kommentarer från domarna

Let’s Dance 2021 är en tävling som inte bara handlar om att dansa, utan också om att imponera på domarna. De professionella domarna bedömer varje uppträdande och ger poäng baserat på olika kriterier. Låt oss ta en titt på vilka domare som bedömer tävlingen, vad som krävs för att få höga poäng och vilka uppträdanden som imponerat på domarna hittills.

Vilka domare bedömer tävlingen?

I Lets Dance 2021 bedöms varje uppträdande av en panel av professionella domare som består av Tony Irving, Cecilia Lazar och Annette Stolt. Dessa tre domare har en gedigen bakgrund inom dans och har alla tidigare varit med i Lets Dance.

Bedömningskriterier

Domarna bedömer varje uppträdande baserat på flera olika kriterier, inklusive teknik, koreografi, musikalitet och uttryck. Varje domare ger poäng mellan 1-10 för varje kriterium, vilket ger en maximal poäng på 30. Poängen från varje domare läggs sedan samman för att ge en total poäng för varje uppträdande.

Höjdpunkter från domarnas bedömningar

Hittills i Lets Dance 2021 har domarna gett höga poäng till flera olika uppträdanden. Ett av de mest minnesvärda uppträdandena var Gustaf Hammarsten och Linn Hegdals “Samba” som fick höga poäng för sin koreografi och uttryck. Molly Nutley och Simon Lussettis “Quickstep” imponerade också på domarna med sin teknik och musikalitet. Men vilket par kommer att få högst poäng i slutändan?

Teman och utmaningar

Lets Dance 2021 har inte bara en mängd spännande dansstilar och parbildningar, utan också teman och utmaningar som gör tävlingen ännu mer underhållande att titta på. Låt oss ta en titt på några av de mest intressanta teman och utmaningar som deltagarna i Lets Dance 2021 har ställts inför.

Dansstilar och teman

Under Lets Dance 2021 kommer deltagarna att visa upp sin förmåga att dansa olika stilar och teman, inklusive cha-cha, rumba, salsa, tango och många fler. Varje vecka har ett specifikt tema som deltagarna måste följa och skapa koreografi kring. Teman inkluderar till exempel “80-tal”, “disco” och “latin”.

Specialavsnitt och gästdomare

Lets Dance 2021 har också flera specialavsnitt där deltagarna får visa upp sin kreativitet och dansförmåga. I ett avsnitt kommer deltagarna att dansa till musik av en viss artist och i ett annat avsnitt kommer deltagarna att få välja sin egen musik. Dessutom kommer det att finnas flera gästdomare som kommer att bedöma deltagarnas uppträdanden och ge feedback.

Uppträdanden och utmaningar

Utöver att visa upp sin förmåga att dansa olika stilar och teman, kommer deltagarna i Lets Dance 2021 också att ställas inför olika utmaningar. En utmaning kan vara att dansa med en partner som de inte har dansat med tidigare eller att dansa en viss stil på en begränsad yta. Varje utmaning ger deltagarna en chans att visa upp sin kreativitet och anpassningsförmåga på dansgolvet.

Populära danser och stunder

Lets Dance 2021 har redan bjudit på flera minnesvärda danser och stunder som har fått publiken att jubla och sociala medier att explodera. Här är några av de mest populära danserna och ögonblicken från årets tävling.

De mest minnesvärda uppträdandena

Ett av de mest minnesvärda uppträdandena hittills i Lets Dance 2021 var Laila Bagge och David Watsons “Rumba” som fick höga poäng för sin emotionella tolkning av musiken. Ett annat minnesvärt uppträdande var Gustaf Hammarsten och Linn Hegdals “Samba” som imponerade på domarna med sin koreografi och uttryck.

Danser som har gjort publiken glada

En av de mest uppskattade danserna hittills i Lets Dance 2021 var Tilde Fröling’s och Jesper Blomqvists “Jive” till låten “I Will Survive”. Dansen var fylld med energi och glädje och fick både publiken och domarna att le.

Mest omtalade ögonblicken på sociala medier

Lets Dance 2021 har också skapat stort engagemang på sociala medier, särskilt när det gäller några av de mest dramatiska ögonblicken i tävlingen. Ett av de mest omtalade ögonblicken var när Arlene Glynn glömdes bort i en av sina danser, men lyckades återhämta sig och fullfölja dansen med stil. Ett annat omtalat ögonblick var när Molly Nutley blev tårögd efter att ha fått höga poäng från domarna.

Sammanfattning

Lets Dance 2021 har varit en spännande och underhållande tävling hittills, med många minnesvärda uppträdanden, dramatiska ögonblick och en fantastisk panel av domare. Vi har sett deltagarna visa upp sin förmåga att dansa olika stilar och teman, ställas inför utmaningar och imponera på både domarna och publiken. Vi ser fram emot att följa tävlingen vidare och se vilka par som tar hem segern i år.

Vanligt förekommande frågor (FAQ)

Vilka domare bedömer Lets Dance 2021?

Lets Dance 2021 bedöms av en panel av tre professionella domare – Tony Irving, Cecilia Lazar och Annette Stolt.

Hur fungerar bedömningen i Lets Dance 2021?

Varje domare ger poäng mellan 1-10 för varje kriterium, inklusive teknik, koreografi, musikalitet och uttryck. Poängen från varje domare läggs sedan samman för att ge en total poäng för varje uppträdande.

Vilka dansstilar och teman visas upp i Lets Dance 2021?

Deltagarna i Lets Dance 2021 visar upp sin förmåga att dansa olika stilar och teman, inklusive cha-cha, rumba, salsa, tango och många fler. Varje vecka har ett specifikt tema som deltagarna måste följa och skapa koreografi kring. Teman inkluderar till exempel “80-tal”, “disco” och “latin”.