#val2010


#nöje

Valresultatet gav nästan starkare reaktioner än Anna Bergendahls förlust i Eurovision Song Contest. Nästan. Jag försökte in i det sista att inte bry mig om det här valet, att skita i valvakan och resultatet. I ett försök att vara rebellisk. Jag vet inte om det är jag som blivit mer medveten, men har har inte det här valet legat på en förjävla låg nivå? Politiker som bloggare, vänner som främlingar, blåa som röda - alla har pissat på alla som råkar ha en annan åsikt. Fast kanske är det så det ska vara i valtider, att omoget visa förakt mot alla som råkar tycka annorlunda?

Annars kan jag säga att jag själv hade kul på Twitter hela kvällen. #val2010.

Modeorden för valet 2010: De blåa är egoister och de röda vill ha tillbaka bidrags-Sverige. Vi vet det nu, det räcker. Det är som att lyssna på en repad jävla LP-skiva. Alla har säkert fel dessutom.

Jag är mest ledsen över SD's framtågande, jag.
anna

pelle det är ju så val ska vara, sen kan det bli lite för omoget ibland absolut. och att folk twittrar så mkt om det nu och uppdaterar sin fb osv är ju inte så konstigt, det här valet är ett riktigt katastrofval. och då inte för att alliansen "vann".

Emma says style, love & rock and roll.

Jag är också mest ledsen för SDs intågande i riksdagen! Förstår dock att det blir lite pajkastning när alla brinner för något och politik är ju stort. Jag blir som ett diskussionsmonster i valtider och slänger ur mig både det ena och det andra.

Gun

Visst är det konstigt med det här hatet. Det är klart att man ska tycka olika, det är ju det som är vitsen med en demokrati, men man behöver inte se ner på varandra för det. Nu vågar man ju knappt berätta vad man röstar på..

Men att så många röstar på SD är en annan sak. Det är ett hatiskt, rasistiskt parti. Hemskt är det.

Syrran

Mig kan du först och främst säga grattis till - kommer förmodligen få en ordinarie plats i fullmäktige! Men... denna trend att SD tar större plats måste motarbetas på alla plan! Jag hade önskat att alla politiker hade tagit debatten med dem - då hade folket (hoppas jag) sett att deras politik inte är genomtänkt och heller, i mångt och mycket, inte genomförbar!

julia

Hejsan!

Ha skansen att vinna dagens blogg hos mig och ta del av mina besökare!

Vinnaren pressenteras ikväll så skynda dig innan du missar det!!

Allt du behöver göra är att skriva en kommentar i inlägget där du säger att du är med!

Om du är med så önskar jag diig all lycka till! Om inte så får du ha en super bra dag!!

Huskatt

För dagen..känns det tungt och jag är besviken.

Mp gjorde ett bra val, så det är väl ok.

Men annars...och SD, vad kan man säga, demokratin har vissa brister? Eller så kan man bara erkänna att SD har många väljare, att de gör ett strålande val. Att de är bättre än V och Kd.

Verkligheten ser inte alltid ut som man skulle önska.

Ellie

Jag håller med dig, inte bra att SD har kommit in i riksdagen. Det enda positiva med det var att hela SO-timmen gick åt att diskutera detta tragiska faktum.

ida

Så rätt va. Alla har fel egentligen. Fast mest sd.

ida

Så sant. Alla har fel. Fast mest sverigedemonknarkarna

Rosita

Det blev ett val utan vinnare helt enkelt.

Ja, förutom då kanske för SD men det tänker jag bortse. Det svider tamefan att ens nämna dom.Förresten skulle du ha sett min twitter igår.

Helvete vad jag var arg och insatt (hahaha) och ja, bara arg. Men ja, det var ganska så roligt att läsa allting #val2010 <3

Linda

Ja skönt att det är över så kanske vi kan återgå till att vara ickenormala på ett normalt sätt!!!

Ida We

Jag med. Jag menar det sista. Jag med.

PussJorvas

HAHAHHAH du är så himla skön!

Ja, jag är också upprörd över SD :C

fifi

"Valresultatet gav nästan starkare reaktioner än Anna Bergendahls förlust i Eurovision Song Contest. "fan vad bra du är Pelle! Vad jag skrattade när jag läste det här!