Fria ytor och helgen.

Kan ju nämna lite om helgen på några snabba röda. Anna var här. Hon kom fredag kväll och lämnade oss söndag eftermiddag. Vi hade det trevligt vill jag lova. Skittrevligt. Fredagskvällen bestod av en ganska lugn kväll, med lite groggar och vandring på augustifesten. Jo, hon timade in sin helg rätt så väl där. När stan' var fullsmockad av bilar, galna indianer och marknadsstånd. Men efter många om och men så lyckades hon och Stefan finna en bilparkering inte allt för långt bort. Gästen till ära så sov vi alla tre i vardagsrummet. Dels för att inte låta Anna sova själv och för att vi kan. Vi kan det så jävla väl. Fria ytor - det är vår grej det. Om vi skulle ha inflyttningsfest så skulle det inte bli några problem med övernattningen.

Lördagen bestod av matlagning, bio, mer koll på stan och mer dricka. Vi såg "The dark knight" så här sjutton veckor efter premiären. Den var okej. Inte jättebra, inte jättedålig. Utan den bara var, mer eller mindre. Jokern, spelandes av Heath Ledger, var bäst med hela filmen. Gestaltad som aldrig förr och det blev riktigt bra. Bästa scenen måste jag nog säga är den första. Låter lite drygt, men så är det nog. För att inte tala om penntricket som jag nämnt förr, också den en bra scen. Hur som helst, gillar man Batman så gillar man nog filmen. Fast vänta tills den kommer som uthyrning.

På tal om uthyrning, jag vet inte hur många videouthyrningsaffärer jag sett här i Norrköping. Här verkar nedladdning inte kommit än, skulle jag tro. För alla verkar hyra. Inte för att jag klagar på det, jag kan inte heller ladda ned. Men jag har hört att det är rätt så olagligt, så jag missar inte vidare mycket.

Vidare till söndagen då. Ett ord räcker för att summera den dagen; "slappt". Vi gjorde ingenting, men njöt av det. Degande framför TV:n mest hela dagen. Härligt och beroendeframkallande!
Natalie

När blir den omtalade inflyttningsfesten?