18 december.

Alla har vi ett dammigt exemplar av "Absolute Christmas" i skivhyllan som åker fram varje jul. Och alla vet vi att låt nummer ett alltid kommer vara John Lennon och Yoko Onos "War Is Over". En rätt så uttjatad låt då julsamlingen för första gången kom, men som på senare år bytt plats med "Fairytale of New York" över mest spelade juletid. Jag gillar den här låten, den är väldigt fin. Men som sagt, den har slitits ut som om den vore ett par raggsockor. Det vill säga hårt!

Vad tycker ni om "War Is Over"?
A

En av julefavoriterna, helt klart! Och jag lyssnar inte på julmusik så ofta, så den håller än.

Även "Fairytale of New York" är bra.

Men bäst är ändå Mariah Carey (och jag gillar inte henne annars) med "All I want for Christmas".

Klock-"donget" i början är så juligt, liksom! :D

Hanna

Jag raggar oxå jullåtar just nu, faktiskt lite svårt å komma på några, de flesta känns så uttjatade, men hörde nyss att d tydligen finns nån julradio på nätet? Typ julradio.se lr nåt, kanske värt å testa. Hah, ja just d, din mamma som e bonde-freak å måste snacka av sig me dej sen, hah, då kan jag passa på å förvarna dej om att d e ett avsnitt ikväll OCKSÅ! ;)

anna

hah anej du jag är inte besegrad när det gäller amanda jenssen. sorry.den där låten är jättefin. lyssnar på den varje jul.

anna

jag tänker inte ens lägga mint id på att diskutera en person som amanda jenssen.haha nej du skulle jua ldrig säga nåt sånt. även om det faktiskt är sant.

anna

någorlunda pigg är jag nog. men har inte vågat lämna sängen än så egenltigen vet jag inte. det är ju inte så ansträngande att ligga under täcket med datorn i knäet och babyshambles i högtalarna :)

Sanna

Den + julen är här och självklart happy new year är mina favoriter:P

anna

hahaha den där har gjort min dag! tack :D "say it! say it out loud!" "vegan!" haha

Sanna

Ja det har jag!=) fast har inte blivit "beroende" än.. tycker att det är så svårt o veta vad man ska skriva.. sen händer det ju inte så mycket annat än skola direkt.. min kommer ju inte bli lika rolig att läsa som din direkt;) har ni er sista lektion imorrn också för det här året?=)

anna

haha ja den var också kul, men inte lika som twilight. den var klockren :D

Mona

Haha tack! :D

Jag vet.. inte kul alls! :/

Marcus Å

Hur menar du? jag är lite trög....

jennifer

ah jag fixart, men det är ganska lätt för oss som går i musikklass. jag har inte direkt ansträngt mig alls och jag fick vg. så om jag anstränger mig lite blir det nog ett mvg :)

jennifer

ah jag fixart, men det är ganska lätt för oss som går i musikklass. jag har inte direkt ansträngt mig alls och jag fick vg. så om jag anstränger mig lite blir det nog ett mvg :)

Linnea

Hej pelle!

Besiktningen gick skitbra, he he. Men med essän är det lite så där, finns några saker han tyckte vi skulle ändra på, men å andra sidan så sa han att han skulle redigera om den så som han tyckte den skulle vara. Alltså inte alltför mycket jobb för oss haha

Jenny

Jepp :) Vad den handlar om? ehh..hmm. måste nog kolla upp det där.

Caroline

tja, fairytale of newyork vinner iallafall! war is over är ganska uttjatad- ja. men samtidigt en klassiker! och de måste ändå på något sätt finnas med :) bara för att.Ikväll ikväll ikväll smäller dte! måste genast hem och fixa ihop en (not so very satsig) ps-bild till första ordet! som blir.... ?!

Jenny

Nej, jag går i trean.

Jenny

Den handlar om:

Bobo är 11 år och har en pappa som heter Benke och en mamma som heter Lola.

Hans mamma har en alldeles förfärlig röst, bland det värsta nån har hört faktiskt.

Men Bobo är van, hon har låtit sån så länge han kan minnas.

En dag hittar Bobo en kista i källaren där han får reda på hemligheten bakom sin mamma och hennes förfärliga röst.

Hemligheten är tung att bära och när Bobo får en fotboll i huvudet på träningen glider han in i en drömvärld där han råkar ut för en mängd äventyr.Ja den verkar ju annorlunda om inte annat.

mia-alexandra

haha, men ändå kul med en hemlig julklapp ju! ;) Man får väl hoppas att det inte är värmeljus eller så..

Hanna

Haha, jag förstår, du fiskar efter lite kommentarer som du kan slänga dej me sen inför din mamma så du verkar insatt! :P Jo, men Hanna (som hon heter, den unga tjejen, lägg d namnet på minnet, heh) e väl helt ok, å peter (gay-bonden) gillar jag! Men tror att wille (peters dejt) går lite för fort fram å att d kan orsaka lite bekymmer i kvällens program! :)

Anonym

Hej, jag skapade en blogg nyligen där det går ut på att du kan fråga mig, om precis vad du vill. Så fråga mig, det får handla om precis vad som helst. KRAM.

anna

har vart nere på stan en snabbis nu och fixat lite ärenden. nu måste jag verkligen komma igång med mitt projektarbete, suck. själv då?

Madde (maddepladder)

Som sagt, jag trillar ju ner igen inom en vecka så det är inte så mycket att bli förbannad över. Värre va det när du tog MIN åttonde plats och behöll den! ;)

Malin Cicilia

För 10 kronor kan du få ett kalasfint hemmagjort frimärke ;)

Emma

äh, jullåtar SKA slitas, slitas slitas & slitas. Man ska kunna bli väckt den 15 december och kunna texter & melodier utantill på minst tjugo jullåtar. Det är ju en del av charmen ;)

Kalle

war is over är en av favoriterna men fairytale of new york vinner nog ändå. undrar hur måga ex av absolut christmas det sålts i sverige?!

wingman

men åh, war is over är ju så mys. älskar att de börjar hela schabraket med att säga "happy xmas john, happy xmas yoko".haha, va? päron, säger inte alla det? :O

Sassy

Jag älskar War is over, likaså Fairytale...I övrigt är jag inte så förtjust i jullåtar...Kul att du vill göra utmaningen!

Christina

Älskar den låten!!! Så himla fint när dom viskar "merry christmas Julian merry christmas sean"

Lena

jag tycker fortfarande att den är hur bra som helst! men låtar blir sällan utslitna för mig..