21 december.

Julen är snart här och har ni förstått syftet med denna kalendern får ni banne mig kolla in kategorin "Julkalendern".
Idag är det självaste Kalle Ankas jul som är dagens lucka. SVT har fått detta Disney-påhitt att bli en viktig del av julen. Lite synd att det ska ses på TV på julen för att det ska bli "en riktig jul", om ni frågar mig. Men jag ska inte klaga, jag har sett det här så länge jag kan minnas. Eller ja, oftast bara fram till Ferdinand och sen tröttnar jag. Egentligen, och var öppensinniga nu, så är inte det här så jävla bra om man tänker efter. Dubbningen är pinsam för det första. En man gör alla karatärers röster i stort sett, plus att man fortfarande hör originalrösterna! Avsnitten är "censurerade". Jag kan inte för allt i världen förstå varför man valt att censurera den där husvagnsresan Kalle, Musse och Långben gör. Det enda man får se nu är ju bara hur husvagnen förvandlas och att det blir lite stökigt. Typ.

Men dålig dubbning och onödig censur i all ära. Julen är sig inte lik utan Kalle och hans gäng. Avsnitten jag själv gillar bäst är "Tomteverkstan" och "Plutos julgran". Vilket är erat favoritavsnitt i Kalle Ankas jul?
Miss X Jung

Åh, favoriten. Hm.. Blir nog när de åker i husvagnen o ferdinand <3

Christina

Favorit: Plutos julgran!

evelina

svar: haha tack ;D

Emma

Givetvis tomteverkstan - det är inte en komplett jul utan den! Sen tycker jag alltid att det är kul att se julhälsningen från den senaste disneyfilmen också..

jojo

vad menar du med att det är censurerat? :O menar du att de inte visar hela avsnittet med husvagnen? är inte det för att man ska hinna se så mycket som möjligt på en timme? eller, jag förstår inte :D jag gillar dubbningen, haha! även fast dubbningen är ohyggligt dålig så är det så det ska vara liksom :P bra julkalender förresten, pelle! alltid lika kul att läsa varje dag fram till julafton.

Karolin

JAG ÄLSKAR 15.00 PÅ JULAFTON OCH KOMMER ALLTID GÖRA DET;-)...

stefan

Jag tycker om "Tomteverkstan" "Plutos julgran" och "Årets nykomling"

johanna

tomteverkstan :)

anna

fast dubbningen är ju lite av charmen ;) heheusch plutos julgran hatar jag, tycker så synd om han. tomtarnas julverkstad och robin hood är mina favoriter :)

caroline

känns som en juldimma lagt sig över bloggvärlden, och jag erkänner- den har drabbat mig med. Segt på updatationfronten och för mycket som händer för att skriva om det.

Klurar iallafall vilket och när vi ska lansera nästa plural? Satsumas känns ganska rätt i tiden, kanske morgon också? (julaftonsmorgonar till exempel!) Hinta om vad du tycker ;)

Lina

sv: kanske :)Jag tycker bäst om askungen och tomteverkstan, de har så härliga sånger :D

caroline

Tradition i all ära men det börjar bli otroligt segt med det nu. Men om jag ska välja blir det nog tomteverkstan :)

Lena

Nej, man blir alltid lika besviken varje år, höga förväntningar men rätt trist att titta på. Något år fick jag för mig att bojkotta Kalle Anka. Jag håller dock med om att det är väldigt trist att de kortat ner så mycket! Skit i de nya, kassa grejerna och kör hårdare på de gamla godingarna!

Jag håller med dig om vilka som är bäst! :D

sarah

haha, ja det är jättetråkigt! :P