Aporpå inget alls.


En gammal fyllebild ifrån sommren '08.

Tack för all respons av det här inlägget, det är nu man är glad att man kommentarsglada och goa' läsare. Men som några påpekade, det här är inget nyårslöfte. Jag tror inte på nyårslöften, det är aldrig någon som håller dem. Utan jag pratade med om psykiskt och fysiskt välmående. Jag ska klara det dessutom, Paris-resan är det som ska tagga mig. Kom precis tillbaka från en lång promenad i regnet. Vill man må fint, får man lida... regn?

Tänk att så många missat att jag har en twinbroder. För inte har jag hållt det hemligt? Men för att svara på några av era frågor:
- Nej, han har ingen blogg. Det intresserar honom inte speciellt mycket.
- Jag har inget kort nu att visa riktigt, men jag fixar det när jag kommer hem till Norrköping. Har det på den externa hårddisken.
- Om vi är lika? Alltså njaa... mer förr. Sen i tvåan på lågstadiet har vi inte klätt oss speciellt lika. Vi ville helt enkelt inte. Lite jobbigt att någon kallade en för Olle-Pelle-Pelle-Olle, hela tiden. För vi var lika. Som fan. Sen så kommer den där perioden när man vill skippa att se helt likadana ut. Jag menar, tvillingar på 20+ som klär sig likadant... det är lite nördigt. Till sättet är vi inte heller speciellt lika. Också det är rätt så medvetet tror jag. Han sportade förr, medens jag spelade gitarr. Nu jobbar han heltid medens jag vill plugga vidare. Vi har olika ambitioner i allt, vilket jag tycker är jävligt bra.  

Nu ska jag dra och hämta syster på tågstationen! Sen så ska vi pimpla vin och umgås med folk. Jag återkommer nog senare, ganska snart.
Lovisa

varför all denna uppståndelse över din bror;P?

My - miljöbloggen

Hejsan! Läs min åsikt om kyckling och ägg industrin i mitt senaste inlägg på min blogg. Kanske håller du med mig, eller kanske kommer du hata mig. Bestäm själv!(beklagar för eventuell ilska emot "reklam"-kommentarer)

Karin

mm hängde den över lampan först men blev så hett.. tänkte "shit tänk om det börjar brinna", så satte den på mig själv istället.. kanske blev ännu hetare det förstås:p he he

pernilla

vad nice det hade varit med en tvilling :) jag har nog alltid känt mig rätt ensam trots mina fyra äldre syskon. Men så är dom ju rätt så mycket äldre också...

Kalle

pelle, du är tjejernas pelle va?

lövet

en bild på dig? alltid trevligt med ett ansikte! :)ja, buzz till ps3. pepp som fan! jag lyckas alltid samla ihop svinmassa poäng i början, för att sen förlora typ alla i slutet & därmed också förlora spelet. damn! måste jobba lite på det där. haha.

anna

åh det lät som en supernice kväll ju! pimpla vin är aldrig fel :)

Julia

haha lite lustig bild

Miss X Jung

Äkta fyllebild >_< härligt, jag vill ha sommar o fester <3

Hanna

Åhh va avundsjuk jag blir på din lördagskväll då! Själv sitter jag här me tvätt & packningsångest, hrm...men nu börjar iaf snart love actually som jag tänkte kunde ge mej lite julfeeling så här dagarna innan! Ha så skoj ikväll då! :D

Sussi

Va kul att du har en tvillingbroder och bra att ni inte är allt för lika till sättet och gällande garderob. Man ska vara sig själv och ingen annan oavsett om det gäller en tvilling eller inte.

Christina

åå du spelar gitarr? i like!Angående ditt "tjockis" inlägg.. Jag förstår PRECIS va du menar! Som tur är så har jag fördelen att besitta en överdrivet bra ämnesomsättning. Jag äter bamba-mat varje dag som en skogshuggar-karl och trycker i mej all möjlig skit som jag kommer över och ändå går jag aldrig över 50 kg! Nu tänker alla "å va synd d e om dej" men jag har ju samma organ som alla andra även om jag är smal och som du skrev, så känns det psykiskt att man är onyttig. Spelar ingen roll hur man ser ut om man känner sig som 80 år på insidan. Jag cyklade precis hem från min mor, en cykeltur på cirka 10 min och det kändes som mina lungor kolappsade redan efter några sekunder in på Ipoden. Illa! Men då är frågan.. Varför gör man inget åt det?? Som du skrev, har man råd med pizza (här hemma är det Burger King och Mcdonk som är huvudfödan) så har man ju råd med bättre grejer.. Man är för slapp helt enkelt, vill ha den där hälsan och atletiska kroppen men man vill helst inte anstränga sej! Nä nu får det allt bli ändring!

Kul att du har en resa som sporrar dej, själv vette fan va ja ska rikta in mej på, Thailand-resan om ett år kanske? Men då finns det dock en risk att det får bli rullator på stranden :p

Har dock börjat simma och det är gött..

Oj nu tog denna kommentaren en knepig ändring.. va ju inte mening att min självbiografi skulle komma ut förrän om några år.. hehe Sorry!

Men kämpa på!Till Chapter 27.. Har heller inte hört så mycke om denna filmen. Jäkligt svårt att göra en film som den, men ja tyckte den va bra. Men sen så älskar jag ju allt som har me Beatles att göra (dock inte själva mordet) samt allt som har me Jared Leto att göra..Ha de!p.s du e väldigt söt på bilderna du lägger upp här på bloggen i alla fall:)

LittleLinn

Svar: nä, vad jag vet var det ingen som kom till skada. Det var nog mest en liten skakning, var ju tidigt på morgonen så en del folk vaknade inte ens. :P

Fiski

mh, det tror jag alldeles säkert! xD

och om du nu har ditt "hem" i norrköping så bor du bara ca. 2 mil från mig..läääääskigt!! ;D

Johanna

svar: Ja, det krävs nog lite mod av oss att dissa Björn Gustafsson eftersom att alla älskar honom vilket kommer leda till att alla hatar mig om jag säger att han är uttjatad. Men jag står för det, de där gyllna lockarna frestar inte mig.

emelie

Hej!

Du hade 10 rätt av 10 på frågesporten med jultema! Om du kollar in min blogg under dagen får du se om det var du som hade flest rätt först av alla!

Ha en bra dag :) <3

Christoffer

Nej, då skiter jag i att se den filmen! (The day the earth..)Japp, operationer är intressant! Det blir som ett klimax för mig, haha.Och fränt att du har en tvilling! Har jag alltid velat ha. ^^Allt väl med dig annars? =)

Natta

Hahaha vikken fin bild !!

Lena

JAG HAR INTE MISSAT OLLE! haha ;)