Julfestandet i bilder.

Jag tänkte jag skulle ta och publicera några av de många bilder som tagits under den senaste tiden. Inte en enda bild var av bra kvalité, så jag passade på att ta ut svängarna på Photoshop. Inte vidare snyggt, men klart bättre än innan.


1. Chasse och Tobbe på puben Pitchers i måndags. Jävligt trevlig kväll med jävligt roligt folk. Klart i toppen av de trevligaste utekvällarna. Med var också Mattias, Eric, Elin, Sandra och många, många fler. Skitkul!
2. God Jul. Must. Haha. Humor.
3. Jag dricker öl igår på puben "Njuta" i Örebro. Stans bästa ställe, utan tvekan. Hur har man kunnat undgå detta ställe? Sorgligt.
4. Anna och Stefan på Njuta.
5. Elin och Angelica på Njuta.

Ikväll blir det fest i ett av våra uthus (det blir roligare än vad det låter, helt klart, haha) och imorgon blir det bio med "Twilight"-rullen (som jag med stort, stort ogillande går och ser) och därefter utgång på klubben Björnstugan. Sen så är det ju nyår rätt som det är. Men nu på eftermiddagen blir det till och ta det lite lungt. Vad gör ni idag då?
anna

ogillande?! jag skulle vilja se den igen. är som försjunken i boken just nu :)

Emma

Kul med lite bilder :D Idag ska jag kurera mig efter en galen tvådagarsfest. Jag lär vara halvdöd hela dagen!

stefan

Jag tar det också lugnt idag, sitter lite här eller softar framför brasan.

Lena

Idag har jag ångest över mitt innehållslösa liv och att alla människor är i stan utom jag, som fortfarande ligger i sängen och har ångest över att jag inte gör något med min dag!

anna

mm tror det :P

Mia

Oj,oj vad jag är seg på att svara!

God jul lite sådär i efterskott :) Har du haft det bra? Jäkla nice med kamera och finfina kort!

Sarah

Haha nej, det är då inte min man ;-) En favorit hockeyspelare som gjorde 5 mål i ett derby nyligen. Därav kärleken till honom! :-DCoola bilder. Du har alltid så snygga kläder! Fast alla svenskar har snygga kläder, vi finnar går alltid med trasor. Iaf killarna. Finska tjejer ser ut som barbiedockor. Förutom jag då. ;) på tal om annat...

anneli

härliga bilder :)

anna

haha som brudarna i cobrasnake är det svårt att bli, de är ju snygga som fan. men jag ska nog kombinera ihop nåt snyggt med västen :)ja badlands är otrolig, love it. jag gillar boken väldigt mkt än så länge. visst den är väl lite simpel i språket egentligen, men jag gillar ändå stämningen.

Sussi

Du måste berätta om den är värd att se sen. Jag är mycket tvivelaktig.Min vovve har också fått utstått blixtar en hel del och flyr fältet numera.

Mamma jobbar inom hemtjänsten och pappa bärgar bilar. Viktiga människor som måste jobba när andra är lediga. :P

Marcus Å

Japp, det får du göra! Lugnt ikväll? :)

caroline

(Jag tog ett nytt inlägg nu, bara för att.)KNÄCK! Kom på ett nytt ord såfort jag postat den förra kommentaren :D Knäck! En knäck flera... knäckar? Knäckisar? Knäckon? Här behövs analyseranden, det ser jag lång väg.

Anonym

cool blogg kolla in min

STYLEMIND

tack :)

wwooow den nedersta röd aktiga bilden, hur fick du till den? superhäftigt!

Emma

Har frågestund i bloggen till ikväll, passa på att fråga något :)!