Rrrachel i fokus.

Det här är ett av de få "ting" jag lämnade efter mig här i Närke. Knubbot, eller "katten" kanske är ett mer passande ord, heter Rrrachel. Som faktiskt är döpt efter Rachel Green i "Vänner", ni vet. Jag har varit en jävla pest för djuren i huset idag, då jag filurat med fokusfunktionerna på min nya kamera. Jag är faktistk ganska nöjd med detta kort, om jag får lov att säga det själv.

Snart blir det till att pimpla vin och sjunga Singstar igen. Börjar bli en del av vardagen, känns det som. Vad gör ni själva ikväll?
Stefan

Vilket bra kort det blev med kameran!

Karin

JA JA JA! Har levt i mina lurar sen julafton nu:) till och med pappa diggade ljudet i dom:P

Denise

Sv:

Tack så mycket! Ditt inlägg var mycket bra skrivet måste jag säga!!

/Denise

Denise

Sv:

Tack så mycket! Ditt inlägg var mycket bra skrivet måste jag säga!!

/Denise

Denise

Sv:

Tack så mycket! Ditt inlägg var mycket bra skrivet måste jag säga!!

/Denise

Anonym

tack! :)himla cool katt! :D ikväll ska jag se på harry potter, eller så blir det sagan om ringen som går på en annan kanal..irriterande hehe

Alina

det var jag som skrev^^ lite lågt blodsocker och yr i bollen:)

Christina

åå I LOVE Rachael Green! Söt katt!

lovisa

Söt kisse, du skulle varit med i min tävling.

Ha en förbannat bra lördagskväll=)

Anonym

Yes sir...fin fint med din nya kamera!!

Karin

haha verkligen. sen finns det ju olika modeller av dom där också.. prisklasser mellan 400 - 1600 , så tror det kan bero på va det är för några också.. men alla är nogb ra! tror mina gick på ca 800 kr.. dom är kanon, "en helt ny värld" typ:)

Lina

Åh, vad kul det låter :D själv vet jag inte vad jag gör ikväll :/ de blir väl bara att ligga hemma i soffan och slappa!

Linda

Ja.:p Jag brukar nästan bli lite nervös innan varje jul för att jag vet hur illamående jag kommer bli av all mat.. i år har det varit ganska tvärtom, kräksjukan/febern jag hade har gjort att jag tappat matlusten helt. Mår dessutom illa av allt jag äter.Hehe festlig katt!^^

Linda

Jaha du såg bilderna också. Merci.^^

Karin

angående akrobatik så är jag inte rädd.. gymnast.. gammal stavhoppare, jag har "snurrat uppåner högt upp" så länge jag kan minnas haha

anna

haha lät som min kväll. vin + singstar, det är fint det :) västen är på så det blir nog en fin kväll :)

karin

skoja inte... det var hur galet mycket folk som helst! kul med ny kamera!! är du nöjd? varit ute och fotat något? reade dom kameran? tusen frågor, haha... hoppas vinkvällen blir kul!

Laura!

Sv: Nej nej flyttar med tha familiy, men roligt ändå.Skön bild! haha.

Natalie

Jag får väl se till att kolla då. Give it a shot! Det kanske är bättre än jag tror. Jag är väldigt fördomsfull!! Som innan jag såg terminator trodde jag den skulle va dålig och sen när jag kollat klart så var den.... ajuste den var dålig ändå....hur som helst, jag ska ge det en chans! :P

Emma

Haha, näe klänningen hjälpte inte ett piss. När jag helt plötsligt somnade så blev det jävligt svettigt dessutom så att jag vaknade av den förbannade klänningen... Så jag är alldeles för bakis för att ens tänka mig att göra något ikväll. Men pimpla på du, passa dig bara för vinbakismonstret!

Anonym

umgås med kompisar och festa kanske :)

fortsätt att kommentera btw ;)

puss

Mamma Melissa

Mamma Melissa

"Knubbot"? Det var väl inte snällt... "Gosegrisknubbot" -det är grejer det! ;.)

Lena

ja, cool bild! :)

nice, jag vill också pimpla vin, men min familj ska bara se på selma lagerlöf dagarna i ända, bah!

caroline

Älskar att hon liksom blinkar! inget fel på det kortet inte!Förlåt att jag inte sagt något om det, julen har liksom stigit mig åt huvudet (och jag försöker bli av med datorberoendet, som en annan junkie..). Plötsligt finns det en hel värld av saker att göra! Att spela guitar hero en halv dag, bara en sån sak.

Men grädde är helt fantastiskt bra! ska vi ta nästa pluralblogg om några dagar igen? Känns stabilare om jag vore på hemmaplan, vilket ordnas imorgon. Alltså- grädde är nästa ord! Kanske satsumas tillsammans med det? Sen måste vi börja klura på fler...

Anonym

Åh så härligt med ny kamera och vilken gullig till katt:-D... Jag har fått ny kamera idag jag med fast en digital och jag är glad för det;-). Dessutom en ipod, weee. Lyckligast :-D! Så härligt min första ipod om jag ska vara ärlig:-D... Har du en bra jul?

emelie

vilken fin katt!

Jenny

haha shit vad katten ser vresig ut, fast det kan ju iofs berå på att jag är dörädd för katter och har gett mig fan på att dom är ute efter mig allihopa.

Killen hade katt förut men han gav bort den till sin moster då jag inte tordes gå upp på toa ens en gång för att kattfanet låg och väntade på mig därute..garanterat! Och om jag mot all förmodan vågade mig utanför sovrumsdörren så hoppade den på mitt ben och rev och bet mig.

Killen påstod att det var för att den ville leka då den bara var en "busig kattunge" men jag vet nog.SV: Javisst, Jenny Meck är mitt mindre offeciella smeknamn. eller så inte =)

johanna

haha, jag hade gärna somnat vid 12 den natten, men skulle ju vara chafför och lägga sig sova gå upp köra och sen sova igen, nej nej

Ida Björck

knubbot? mer sötot eller något :D hah

ROXY

hörde tyvärr ej timos sång igår, mannen blev så sotis, haha!

men vet att han skulle sjunga kent låtar :> dock inte vilka.

ROXY

oh min pappas brud har en sådan där katt, norsk skogskatt elller hur? :>

Natalia

det undrar jag med! antagligen alla de miljoner som tittar på DH.det verkar som plastikopererade brudar säljer..och det är väl ingen nyhet precis.haha det var en riktigt riktigt frän katt måste jag säga!

Malin Cicilia

God jul i efterskott Pelle! Eller god fortsättning kanske det är man säger nu? Eller gott nytt år? Nåja, jag önskar dig en god söndag i alla fall.

Mandy

aaahh aw va fin... ett TIPS... Du skulle ha beskärt bilden lite...tagit bort tomrummen på sidan.. :D då hade Rrrachel blivit mer i focus! :D:D annars bra inställningar :D GOODIE!!

Ida

Rrrachel ser fortfarande lite full ut sen annandagen.

Miss X Jung

Aaaew, så söt kissekatt ^^

Sassy

En fotogenisk hårboll måste jag säga, eller är det mest fotografen det beror på?Min ena katt älskar att bli plåtad, han sätter sig liksom och posar när han ser en kamera...Hm, undrar vem han kan ha fått det ifrån?

jch

Cool katt

SARAH!

hahaha :-D jag tänkte direkt på "RACHEL" när jag såg den där bilden!

det avsnitt är genialt!när Gunther säger: What is this? Some kind of snake or??...

Anna/Annie

Fokus på Green... snyggt! (tänkte ja skulle komentera nu när ja väl hittat in på bloggen ännu en gång)