21 år och jävligt sorglig.


Fan, jag ljög arslet av mig. När jag la ifrån mig boken vid sjutaget igår så gjorde jag allt annat än att sitta vid bloggen. Först en promenad på ungefär 90 minuter. Klockan halv nio var man åter i lägenheten. Det var smockat på diverse utserveringar redan då. För att inte tala om fulla människor. Men det var ju löning. Dagen då alla får släppa loss och supa till innan nioslaget. Förra helgen försökte vi hitta någonstans vi kunde sitta, inte fan såg det likadant ut då. Vinden ven genom uteserveringarna, inte en själ fanns att hitta någonstans.

Men det viktiga är ju att supa upp allt första löningsdagen för oss svenskar, antar jag. Och leva på nudlar månadens övriga 30 dagar.

Efter promenaden och fyllespaning så såg jag på Carina Bergs program. Det var underhållande faktiskt. Sen så somnade jag halv elva. Det är skönt att vara 21 och inte behöva känna det där tvånget på att festa som man gjorde som ung.

Hrm.

Publicerat i: Pelles vardag
13 kommentarer på "21 år och jävligt sorglig."
[1] Eva Linder

Ha, ha, ha, "som när man var ung"....jag känner mig ung fast jag är 47...

[2] Mari

Haha jag somnade också strax före elva igår :P Skönt att lägga sig tidigt ibland med.

[3] anna

oj du somnade ju till och med tidigare än mig! var också helt slut hehe

[4] Angelica

"Det är skönt att vara 21 och inte behöva känna det där tvånget på att festa som man gjorde som ung."Tur att man aldrig har känt det tvånget! Och Pelle du är fortfarande ung.

[5] Louise - Ur mitt eget perspektiv

Ja, livet är ju förbi efter 21.. :D

Puss!

[6] Peter

Svar: Ja eller hur? borde inte spela någon roll. men tjafs av det blev det. Skönt att det är över rycker på axlarnaPartprisse pelle. nu ska jag ut i solen!

[7] Fotofix

Hoppas du får en härlig lördag :)

Kolla gärna in min fotoblogg.

[8] Jenny

Åh, den ljuva ungdomen..det var tider det, vara ute kring stan hela nätterna Fredgar och Lördagar och åka på fest i grannkommunerna för att sedan full som ett ägg vara tvungen att åka hem precis när man själv ansåg att det roliga precis börjat. Dagen efter vaknade man upp och mådde skit ända fram tills Onsdag och då det var dags igen. Nä..skämt åsido, så här i efterhand känns det mest bara tragiskt.

[9] Daniel

Äh ut å suuuuuup nu!

[10] Natalie

Pelle, jag hade tänkt vinna den där hundringen men jag pallar inte med min idé som var så epic... men jag kanske sparar den till senare så jag berättar inte om det!!!Stabilopennor är det bästa som finns!!! <3 ååhhh.. vissa älskar skor maniskt, jag älskar stabilosar!PUSSHÄÄÄIII!!!!

///MAAAMMMIIISSS

[11] wingy

haha, underbart! en sån kväll hade jag igår ^^ satt hemma och la pussel XD

[12] Nillano

Festsa som är man var ung, hihi. Men sant, minns hur det var innan 20 års dagen kom. Som vi säger här... Man är ju inte 20 längre. Och du är ju 21, så du får också säga så ;) Mohaha

[13] Lena

haha, du börjar bli gammal Pelle! ;) tänk på mig då, jag är tamejfan en vecka äldre än du!och hörrö, såklart man måste supa upp alla pengar direkt, har du aldrig lyssnat på Uggla, eller?

LÄMNA EN KOMMENTAR
» Gillar du vad du läser? Passa på att följa mig på Bloglovin'.
» Vill du skicka mig ett mail? Skriv till pelle@pellespersonlig.se.
» Tänk på att alltid föra en trevlig ton i kommentarsfältet.
Namn:
Mail: (publiceras ej)
URL:
Kommentar: